Deleted35 benim hep kolumda kesin kolumu koparirlar,😂😂😂
Paradan anlayan yada bankacı bacılar help😁
HurremSultan ceyrek tam altın ha bilezik takmak istersen Ajda mi ne onlardan var işçiliği çok az ama görüntüsü hoş değil Hürrem sultana yakışmaz
enerciiiii benimkiler burma,😂😂 yine burma alsam çok düşmez herhalde yansgskdhbd
HurremSultan Allah korusun ama mümkün biliyor musun ? İnsanlar geçim sıkıntısı çekiyor birinin gözü dönmesin niyeti bozmasın yeter ki vallahi ben o konularda çok korkağım 🙈
Deleted35 kanka ben pek sosyal değilim,😂 alıp takarım ya kazağın içine sgskhxs kocam çalarsa altinimi bilemem😝😝
HurremSultan o da mümkün kocalara da güven olmaz bu zamanda 😜😂😅😂😂
Deleted35 vii kocam da kocam o çalmaz zgskhdjdn sözü var altınlara boğacak beni😝😝😝
HurremSultan saraylar da yaşatacak mı ? Bir Hürrem sultan kolay yetişmiyor sonuçta 😂
Deleted35 saray yook yaaa keşkeeeee😂😂😂 üç katlı bir evvvv kocaman bir bahce ve teras. Hergun evin balkonunna sabahlık ile çıkıp bebeleri selamlayan ben allahhhh💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
HurremSultan güzel hayaller inşallah bir gün gerçeğini yaşarsın kız Hürrem 🌺
Deleted35 kanka yaaa keşke 🥰🥰🥰🥰 Allah’ım nolur çocuklarım sağ salim büyüsün eşim parayı bulsun evimzidennn huzur mutluluk ve sağlığımız eksik olmasın bende evde prenses gibi gezeyim nolur💐😁❤️🌼 bugün kandil kendime dua edeyim❤️😁🤍
HurremSultan sadakat de eksik olmasın Allah’ım,🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤍
HurremSultan altinda zarar etmezsin ,en iyisi bozunca değeri düşmeyen, işçiliği olmayan altına yatırın, ki 250 bin çok para değil
yulaffasigi kanka bizim için çok para ☺️ eşim tek kişi çalışan ve memur iki çocuk var. Ev kira. Bu yüzden doğru adımı atmaya çalışıyorum. Evet günümüzde pek birşey etmiyr ama en doğrusunu yaomaya çalışıyoruz işte ☺️
HurremSultan ya bakma benim içinde çok para da piyasayı biliyorum, eşim araç al sat yapıyor, 250 bin e araba kalmamış, en hurdalar bile 150 olmuş öyle bir değersiz zamandayız…o yüzden mantiklisi altın…hayirlisi sizin icin
yulaffasigi saol aşkım teşekkür ederim 🤍 cidden geçim zorken eldeki parayı ne yapacağımızı şaşar olduk👀👀
HurremSultan amiiinnnn cümlemize inşallah 😍😂😅
Deleted35 amin amin amiiiiiiinnnnn🤍🤍🤍
HurremSultan bilmiyorum ama ben olsam altın alırdım ben altın kadınıyım 😂😂
Pinkoooo sen seversin sevmessin beni ilgilendirmez😂😂