• Öneri
  • Paradan anlayan yada bankacı bacılar help😁

HurremSultan faize yatirmanin baska cesidi diyelim anlayacagin gibi tek fark gunluk kazandirdigi icin istedigin an istedigin limiti alip geri kalan ayni orandan yukselmeye devam ediyor.

HurremSultan yok kusum ya. Şubesi olmayan bankalar oluyor ya sadece interner uzerinden islem yapiyorlar isim versem reklam olurmu bilmiyorumda aktif bankın nkolay. Nasil ornek vereyim mesela subesi olandaki faizdeki parayi suan anlik lazim olsa cekemiyorum ya gununu bekliyosun faiz yanmasin yada aman deyip gunu gelmeden faizi bozuyosun kazandigin faizi yakiyosun. Bundaki tek fark iste o gunluk faiz isledigi icin bozdugunda kaldigi yerden devam ediyor kayip yasamiyosun. İnternetten sitesine bi bakarsin incelersin ozaman daha iyi anlarsin

Goat aktif bankın n kolay. Bu mu kanka ben eşime diyeyim bı arastirsin

• Goat bunu yanıtladı.

HurremSultan evet canım. Hesap acmayada sen uye oluyosun bankadan eve sozlesmeyi falan getiriyorlar oncesinde incelemen icin mail atiyorlar

Bence uzun vadede altın kaybettirmez ama faiz de garanti para her ay getirisi olacak en azından. Altını saklaması var bir de tabi evde tutamazsin senelik kasa kiralaman lazım bilmem kaç bin liraya ya da altın hesabı açman lazım. Tekirdagda tarla nerde olduğuna bağlı. Sehirin büyüdüğü tarafta ise mantıklı olabilir ama o da uzun vadede yatırım. Garantici isen koy faize kafa rahat olsun. Bizim faizde birikimimiz. Altın olarak kullandığım altınlar var sadece

HurremSultan Canım işinize karışmak istemem tabi sizin tercihinize niyetinize kalmış. Ama faize yatırım hiç hayırlı bir iş değil. Evet karın doyurur mu doyurur ama kitabımızda bizzat “Allah alışverişi helal, faizi haram kılmıştır” diye bir çok yerde ribanın haram olduğundan bahsettiği Allah’ın sevmediği bir fiil, hayır getirir mi Allah bilir.
          Bir senesi dolunca zekatını verebileceksen altın alabilirsin onunla.
          Arsa da değerlenen hatta son zamanlarda fazlasıyla değerlenen bir yatırım biçimi ama hisseli arsa için bir yorumda bulunamadım. Umarım malınızı tertemiz koruyup sonra işinizi görecek kadar değerlendirebileceğiniz bir yola başvurusunuz. ☘️

HurremSultan altın hesabım var mesela çocukların mevsimlik alışverişlerini genelde o paradan bozdurup alıyorum yeni yılda zaten o para yerine gelmiş oluyor

zarifhanim ya biz o malın zekati işine çok dikat ediyoruz 🥲🥲 ramazanda onlar için bile birer fitre veriyorum😂😂😂 ama ben hani zaten sürekli kredi cektigimiz için ne bilim o kadar kötü gelmemisti faize yatırmak 😁 ama vazgeçtim ya saolun😘 ben en iyisi altın alayım 2 3 bilezik alırım herlsde😁😁😁