enerciiiii HurremSultan ceyrek tam altın ha bilezik takmak istersen Ajda mi ne onlardan var işçiliği çok az ama görüntüsü hoş değil Hürrem sultana yakışmaz
Deleted35 HurremSultan Allah korusun ama mümkün biliyor musun ? İnsanlar geçim sıkıntısı çekiyor birinin gözü dönmesin niyeti bozmasın yeter ki vallahi ben o konularda çok korkağım 🙈
HurremSultan Deleted35 kanka ben pek sosyal değilim,😂 alıp takarım ya kazağın içine sgskhxs kocam çalarsa altinimi bilemem😝😝
HurremSultan Deleted35 saray yook yaaa keşkeeeee😂😂😂 üç katlı bir evvvv kocaman bir bahce ve teras. Hergun evin balkonunna sabahlık ile çıkıp bebeleri selamlayan ben allahhhh💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
HurremSultan Deleted35 kanka yaaa keşke 🥰🥰🥰🥰 Allah’ım nolur çocuklarım sağ salim büyüsün eşim parayı bulsun evimzidennn huzur mutluluk ve sağlığımız eksik olmasın bende evde prenses gibi gezeyim nolur💐😁❤️🌼 bugün kandil kendime dua edeyim❤️😁🤍
yulaffasigi HurremSultan altinda zarar etmezsin ,en iyisi bozunca değeri düşmeyen, işçiliği olmayan altına yatırın, ki 250 bin çok para değil
HurremSultan yulaffasigi kanka bizim için çok para ☺️ eşim tek kişi çalışan ve memur iki çocuk var. Ev kira. Bu yüzden doğru adımı atmaya çalışıyorum. Evet günümüzde pek birşey etmiyr ama en doğrusunu yaomaya çalışıyoruz işte ☺️
yulaffasigi HurremSultan ya bakma benim içinde çok para da piyasayı biliyorum, eşim araç al sat yapıyor, 250 bin e araba kalmamış, en hurdalar bile 150 olmuş öyle bir değersiz zamandayız…o yüzden mantiklisi altın…hayirlisi sizin icin
HurremSultan yulaffasigi saol aşkım teşekkür ederim 🤍 cidden geçim zorken eldeki parayı ne yapacağımızı şaşar olduk👀👀
Goat HurremSultan ben nkolayın %44 ten bono aldım şimdilik getirisi güzel tabi dusersede faiz oranına gore baska banka arastirip yine faizde olur mantikli geliyor