Deleted35 kanka yaaa keşke 🥰🥰🥰🥰 Allah’ım nolur çocuklarım sağ salim büyüsün eşim parayı bulsun evimzidennn huzur mutluluk ve sağlığımız eksik olmasın bende evde prenses gibi gezeyim nolur💐😁❤️🌼 bugün kandil kendime dua edeyim❤️😁🤍
Paradan anlayan yada bankacı bacılar help😁
HurremSultan sadakat de eksik olmasın Allah’ım,🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤍
HurremSultan altinda zarar etmezsin ,en iyisi bozunca değeri düşmeyen, işçiliği olmayan altına yatırın, ki 250 bin çok para değil
yulaffasigi kanka bizim için çok para ☺️ eşim tek kişi çalışan ve memur iki çocuk var. Ev kira. Bu yüzden doğru adımı atmaya çalışıyorum. Evet günümüzde pek birşey etmiyr ama en doğrusunu yaomaya çalışıyoruz işte ☺️
HurremSultan ya bakma benim içinde çok para da piyasayı biliyorum, eşim araç al sat yapıyor, 250 bin e araba kalmamış, en hurdalar bile 150 olmuş öyle bir değersiz zamandayız…o yüzden mantiklisi altın…hayirlisi sizin icin
yulaffasigi saol aşkım teşekkür ederim 🤍 cidden geçim zorken eldeki parayı ne yapacağımızı şaşar olduk👀👀
HurremSultan amiiinnnn cümlemize inşallah 😍😂😅
Deleted35 amin amin amiiiiiiinnnnn🤍🤍🤍
HurremSultan bilmiyorum ama ben olsam altın alırdım ben altın kadınıyım 😂😂
Pinkoooo sen seversin sevmessin beni ilgilendirmez😂😂
HurremSultan ben nkolayın %44 ten bono aldım şimdilik getirisi güzel tabi dusersede faiz oranına gore baska banka arastirip yine faizde olur mantikli geliyor
Goat o ney Kanka😂
HurremSultan faize yatirmanin baska cesidi diyelim anlayacagin gibi tek fark gunluk kazandirdigi icin istedigin an istedigin limiti alip geri kalan ayni orandan yukselmeye devam ediyor.
Goat kanka bu şey gibi mi coin moin
HurremSultan altın al en garantisi uzun vadede en iyisi bence senelerdir altın alıyorum ve o parayıda bozdurup harcıyorum yıl sonunda yine yerine geliyor
Susunbebekuyuyo nasıl harciyorusn kanka altını bozduruo mu? Banka hesabından mi alıyorsun yoksa
HurremSultan yok kusum ya. Şubesi olmayan bankalar oluyor ya sadece interner uzerinden islem yapiyorlar isim versem reklam olurmu bilmiyorumda aktif bankın nkolay. Nasil ornek vereyim mesela subesi olandaki faizdeki parayi suan anlik lazim olsa cekemiyorum ya gununu bekliyosun faiz yanmasin yada aman deyip gunu gelmeden faizi bozuyosun kazandigin faizi yakiyosun. Bundaki tek fark iste o gunluk faiz isledigi icin bozdugunda kaldigi yerden devam ediyor kayip yasamiyosun. İnternetten sitesine bi bakarsin incelersin ozaman daha iyi anlarsin
Goat aktif bankın n kolay. Bu mu kanka ben eşime diyeyim bı arastirsin
HurremSultan evet canım. Hesap acmayada sen uye oluyosun bankadan eve sozlesmeyi falan getiriyorlar oncesinde incelemen icin mail atiyorlar
HurremSultan bize de et kanka