• Öneri
  • Avon parfümleri hakkında

harbibarbie Avon cherish pembelisini kullanmıştım bir dönem çiceksi hafif kiraz çiçeği gibi ama kalıcı değil.
Annem de Avon celebre kullanırdı eskiden ferah tam bir anne parfümü çok kalıcı değiller

harbibarbie avonun little black çok seviyodum lisede ünide chole love a alıştım sonra fiyatlar uçtu loris-mad falan çakmasını kullanıyorum çok sevdiğim bi koku

kukuliiiii evet bende de var little black dediğin parfüme de bir göz atıyım teşekkür ederim 💞

selen_ ben böyle birinin yanından geçerken lokum benden önce gelsin istiyorum o tarz bişey onerirsenix sevinirim 💞

Yasooo yenilemek sıkıntı değil de böyle girdiğim ortama benden önce kokum girsin istiyorum 💞

selen_ atraction üstte resmini de attım. Birde kalıyor uçmuyo hemen🥰

selen_ hürrem yazmış canım evet avonun kalıcı parfümleri çok nadirdir mesela sabah sıktım halen kokuyor birde bir fıs mutlaka saça ben sıkarım saçta sallandıkça daha kokusu artıyor

HurremSultan Hemde nasıl ama halen aklım bitter olanda 😆 nedir bu nedir bendeki bu cikolata kahve kokusu aşkı anlamadım😄😄

Goat ahahaah kız bir bakamadim onaaa😁 ama ben pek sevmemm kahve lokmayı sen al dene istersen 🤪🤪

• Goat bunu yanıtladı.

harbibarbie İstisnasız avonun bütün parfümlerini denedim evet hepsi güzel kalıcı ama bir tanesi var ki işte bu diyorsun kokusuyla kalıcılığıyla herşeyiyle oda “Avon Attraction” gold olan böyle birsey yok kesinlikle tavsiyem dene🫶🏻