harbibarbie incandessence hafif bir kokusu var baymıyor. 🥰
Avon parfümleri hakkında
Bubenimoykumm hangi rengi ama hangisi daha hafif ciceksi temiz
harbibarbie ben jean paul gaultier kullanıyorum ama fiyatı şuan uçmuş durumda hugo boss un bayanı çok güzel yls litre bilindik ama güzel tom ford lost cherry bunlar hem kalını hemde soft kokular sadece son yazdığım beyaz tene olmuyor
harbibarbie 50 ml bal rengi kapağı şeffaf renk yuvarlak şişe
harbibarbie ayyy sevgililer günü İçin yeni bi parfüm çıkmış adı awaken. O kadar güzel kiiii mest oldum🧚♀️
kikirik hemen bakıyorum teşekkür ederim 💞
Bubenimoykumm ha tmm bildim teşekkür ederim 💝
yesilgozanne yaa ona bı bakiyim hemen 😅💝
- Düzenlendi
harbibarbie ben ünideyken her yerde kataloğu vardı almayan yoktu hele şekerlisi herkeste vardı 🙂 bende incandense purblanca wiah of love kullanmıştım sonra spreylerini de kullandım ama kalıcı değildi kokuları çok güzel ama anlık geçiyor şimdi Zara 🤌🏻
kanalize evet çok ovuluyorlar kokularıyla fiyatlarıyla felan bende merak ettim ama tabiki kalıcı olması da çok önemli
HurremSultan ayyyy kızzzz kokusu çok güzelmişşş valla beğendim,iyiki demişsin🥰 buda demek oluyor ki başka önerilerde olursa denerim 😆😆😆😉
Goat begenecegini biliyordum 🥰 çok beğendim gerçekten bende koklayinca birde pek görmedim bu kokuyu sikanlari 😁
harbibarbie ben bir ara hemen hepsini denedim ama favorim Wish of love 🌸🤌🏻
- Düzenlendi
HurremSultan attraction game mor olanı hic denedinmi biyerde. İçerigine baktımda bitter çikolata falan var merak ettim. Tabi devamlı kullanılmazda kokusunu bilmedende almadım kucuk boyu yoktu
Goat knk kataloga bakarim bazen oluyor kokusu☺️🤍 beğenirsem söylerim sana😘
HurremSultan tmm canımmmm
Avon celebre pembe çok güzel favori kokum birde bazı parfümler insanin teninde daha güzel kokuyor
harbibarbie Avon cherish pembelisini kullanmıştım bir dönem çiceksi hafif kiraz çiçeği gibi ama kalıcı değil.
Annem de Avon celebre kullanırdı eskiden ferah tam bir anne parfümü çok kalıcı değiller
harbibarbie Kokularını çok beğeniyorum Rare Gold, For Away, incandessence ve percevie kullandım hepsi başarılı bence.
harbibarbie avonun little black çok seviyodum lisede ünide chole love a alıştım sonra fiyatlar uçtu loris-mad falan çakmasını kullanıyorum çok sevdiğim bi koku