enerciiiii Evet kızlar kiminle komşu olmak isterdiniz etiketleyin 3 etiket hakkınız var kimsenin kalbi kırılmasın🥰🤗
kleopatranizzz enerciiiii Burada sayılı bi kaç kişiyle komşu olmak istemezdim,geri kalanıyla seve seve isterdimm💐♥️
MedavikPastam enerciiiii ben @Kekillikamisci @HurremSultan @aykirikadin ile komşu olmak isterdim bol bol gırgır yapıp sex konuşup gecelik önerisi alırdım🤩😂😂
Gittibimilyarlikmobilya enerciiiii Kafa dengi herkes olabilir baktım yüz yüze anlaşamıyoruz ilişkiyi keserdim. Hatta beni isteyeni ister istemeyeni istemezdim ahashasha
selen_ umayimo teşekkürler canım @Coolness ne düşmanı kizz 😱😃 bir kaç çok depresif arkadaş hariç diğerleriyle isterdim kurban psikolojisinde memnuniyetsiz insan sevmiyorum 🙈😂
kleopatranizzz enerciiiii kız neden hemen kötüyü çağırıyorsun fjfjfj ben nelerden bahsediyordum oysaki
kleopatranizzz enerciiiii Azcıkk polyana olayım dedim, ama yok bana illa kleo ol diyorsun dhdhhdhdhdh
enerciiiii kleopatranizzz burasi Polyannacilik yapacak bir platform değil biz kaos entrika kötülük seviyoruz 😅
sadbarbie enerciiiii ahhaha canım ya , çok iyi olurdu varya 🤣 eşlerimizi de aynısınız der arkadaş ederdik 🤪
Gittibimilyarlikmobilya enerciiiii Anlaşamadığım insan normalde azdır. Bi kahve içimi yapardık hiç olmazsa hatta gün bile yapardık sdkfjkf. Üzgünüm çok seks konuşmuyorum :)