simonedebeauvoir Kekillikamisci sen doğruyu de o gillerden sonra kocana bindin mi 🤣 o gece senden ürktüm
selen_ belladonna e o gün simonedebeauvoir doğum günüydu zaten hediye çok olmasi normal 🤷🏻😃Birde şuan gıcık kaptı ondan üstüne basıyor yoksa hiç parayla ilgili postunu görmedim niye gıcık kaptiniz birbirinize onu da anlamıyorum ortada olay yok kaos mı istiyorsunuz nedir 😂😂😃müge anlı falan izleyin birbirinizi kirmayin 😘
simonedebeauvoir bukii27 offf dün birden radyo banko açıldı arabada biraz dinledim sonra eşime dedim değiştir şunu kendimi pavyonda sanıyorum 🤣 ama dilbere bir yükseliyorum güzel şarkı
bukii27 enerciiiii Ben gurbetteyim bir tane ne tanıdığım ne komşum var isterdim ki burada iyi niyetli insanların hepsi az ötemde olsun kapısını çalayım kahve ye çaya geldim diyeyim 🫣🥲🥲
Kekillikamisci Kekillikamisci askm ben böle dusunuyom kendi kanaatimce . Uygulayıp uygulamamak sana kalmış ❤️
belladonna selen_ Kız ben kimseye gıcık kapmadım. Benlik bir durum yok. Ben konunun başı ne onu bile bilmiyorum 😅 Kaos gibi bir düşüncem de yok çok şükür
selen_ belladonna sana yazmıyorum ya sen benim pozitifimsim 😃 arkadaşlar tartışıyor ya onlara dedim simonedebeauvoir @umayimo birbirinize çok kırıcı konuşuyorsunuz ama bu kadarı fazla dertleşmek için açılan postları birbirinize karşı kullanamazsınız kadın olarak birbirinizi bu kadar aşağılamak kendinize saygısızlık abartmayin kızlar
Pinkoooo enerciiiii bunu kidstede sormuslardi 😂 @bukii27 @kleopatranizzz @Yetoooooooyaaaaa @HurremSultan @aykirikadin @Kekillikamisci @superisi_ @Gittibimilyarlikmobilya @Deleted35 @TombulHatun gelin komşu olalım 😂❤️
Susunbebekuyuyo enerciiiii @Rouge onunla saatlerce bakım üzerine konuşmak isterdim komşum olıcak çat kapı bakım üzerine sohbetler falan ay ayy 🧘♀️💛 @HurremSultan onunla sahilde baş başa kahve içmek isterdim şöyle komşum olacak alıcam onu gidicez sabahtan akşama kadar sahilde kahve içicez 😍 @lanjalee komşu olucaksın bütün günün komedi filmi gibi geçer yemin ederim neşe saçar neşe verir insana 🌸🍓 @Deletedmom_18 ile komşu olduğunda gidiceksin çat kapı omzunda ağlayacaksın bak bana öyle bir ferahlık veriyor bu kadın öyle bir hissiyat hafiflik ☁️🤍 @aykirikadin bak bu kadın her cuma akşamı bize şahane masa kurar masada @Medusa @Kekillikamisci @superisi_ @MedavikPastam @etoile @simonedebeauvoir @belladonna @Eskobar @Yasak_elma daha unuttuğum bir çok isim var buyrun şampiyonlar ligine ben herkesle komşu olmak isterdim 💘💘💘💘
simonedebeauvoir Susunbebekuyuyo ay o cumartesi masaları 🤣🤣 canım seni etiketlemeyi unutmuşum ya 🤣 mükemmel olur zabbaha kadar dans sohbet kahve 101 okey