bukii27 Susunbebekuyuyo ayyyy böyle yavaş yavaş konuşa konuşa tarardın kimseye taratmam ama sana kıyak geçiyorumm canımıniciii🥳🌸 Keşke dediğim bir yorum gerçekten 🥹🥹🥹Deniz kızı mı ne kadar güzel bir hitap şekli yaa yiycem senii👀🥰
selen_ Kekillikamisci aşkım bizim kafa başka şeylere çalışıyo eğlence goygoy kaos sevmedigimizdn detaylı bakmıyoruz 😂😂
Nietzsche enerciiiii Ben bebeğim ,canım ,bitanem ,minik prensesim ,yaşam enerjim @Rouge ile komşu olmak isterdim 🩷onunla komşu olsam ,bana karada ölüm yoktu
Rouge Nietzsche yaaaaa boncuguuumm❤️bunu hep istemişimdir ya komsu olmadık ama daha öte olduk benim dostum kardesim oldun yerin tüm arkadaşlarımdan cok daha degerli forumun bana kattıgı en güzel tek güzel sey sensin komsu olsak basımıza hic bisey gelmezdi bizim konusarak bile birlikte aşıyoruz cogu seyi 🥹❤️
ikiprensesannes enerciiiii ben herkezle olabilirim kimse benle olmak istemese de ama ozellikl yemek yapmayı sevenden ay sürekli ondan geçiririm o yapar ben yerim ay cok eğleniriz 😂🤣
successfulwoman Rouge @Nietzsche @simonedebeauvoir neden askiya alindi. Modlar sizden rica etsem bizim sohbetimizi kesmeyin.
ikiprensesannes enerciiiii gelirim sonra arkamdan gelip burda post açıp hep benden yiyo dersen bozuşuruz bak 😒🤣
enerciiiii ikiprensesannes ay yok yok demem ben güzel birseyler yaptım mı hemen birini çağırıyorum gel yiyelim diye
Rouge successfulwoman forumun huzurunu bozmayın sohbetiniz bozulmasın bizim sohbetinizi kesmekle sorunumuz yok zaten rica ederim artık sorup durmayın askı almıssa nedeni vardır uygun görmüşüz askı vermişiz süresiz askı almamıs bitince sohbetinize devam edersiniz defalarca uyarıldı kimseyle tartışmaya girme dendi o da dinlemedi bu sizde biliyorsunuz nedenini bilerek sorulduğunu düşünüyorum saatlerce herkese acıklama yapamayız kişi bilsin yeter
ikiprensesannes enerciiiii yaa 😍 o zaman demek ki her zaman güzel şeyler yapmıyorsun 😒 kararsız kaldım şimdi 😂