Susunbebekuyuyo Susunbebekuyuyo @bukii27 bukim benim bak seni etiketlemeyi unutmuşum deniz kızım sen çok stres yaptın son zamanlarda sen benim komşum olsaydın sana saç bakımı yapardım böyle içini dökene kadar saçlarını tarardım kuzum benimm 🧡🧡
bukii27 Susunbebekuyuyo ayyyy böyle yavaş yavaş konuşa konuşa tarardın kimseye taratmam ama sana kıyak geçiyorumm canımıniciii🥳🌸 Keşke dediğim bir yorum gerçekten 🥹🥹🥹Deniz kızı mı ne kadar güzel bir hitap şekli yaa yiycem senii👀🥰
selen_ Coolness anlamıyorum senin şifreli konuşmalarını😭😂 ya unutuyorum ben postlari yorumları kim kaçtı kime benzettin 😂B12 şart bana😂kocam darlasa kaçarım ben sıkıntı ya gelip üzemem kendimi 😂😂
Simonlaboltahrikler @selen_ @Susunbebekuyuyo @Coolness @belladonna @Kekillikamisci @bukii27 @Usnac95 kızlar ben 8 gün askı almışım 8 gün 🤣🤣🤣 yani burda ASLA HAKARET ETMEDEN ARKADAŞLARIMLA GĞZEL GÜZEL KONUŞURKEN KİMSE BENİ YANLİŞ ANLAMAZKEN BİR İKİ KENDİNİ BİLMEZ BANA LAF SOKTUĞUNU ZANNEDERKEN SUSACAK MİYİM? E SAYGI ÇERÇEVESİNDE CEVAP VERİYORUM BEN ASKI ALIYORUM 8 (SEKİZ) GÜN 🤣🤣🤣🤣 e şimdi tekrar hesap açılamıyor mu @Rouge gönüllü yaptığın bir işi insan kayırarak yapman seni bozar, bana iğrenç demiş nidaydin o hala seni beğeniyor veya umay o kadar yazdı sahi onlara da askı verdin mi veya vermeden bana yazsaydın, zaten askı almayı asla haketmiyorum En sonunda bir yazılımcıyla anlaşıp bir yorum kurdurtacaksınız bana kankalarımı alıp gidicem
selen_ Kekillikamisci aşkım bizim kafa başka şeylere çalışıyo eğlence goygoy kaos sevmedigimizdn detaylı bakmıyoruz 😂😂
Nietzsche enerciiiii Ben bebeğim ,canım ,bitanem ,minik prensesim ,yaşam enerjim @Rouge ile komşu olmak isterdim 🩷onunla komşu olsam ,bana karada ölüm yoktu
Rouge Nietzsche yaaaaa boncuguuumm❤️bunu hep istemişimdir ya komsu olmadık ama daha öte olduk benim dostum kardesim oldun yerin tüm arkadaşlarımdan cok daha degerli forumun bana kattıgı en güzel tek güzel sey sensin komsu olsak basımıza hic bisey gelmezdi bizim konusarak bile birlikte aşıyoruz cogu seyi 🥹❤️