lidyaaa__ Rabbim sabrını versin canım benim Allah kolay yollardan geçirsin gittiğin hastanede anestezi altında yapılmıyor mu canlı canlı kürtaja almak saçmalık acımasızlık

Tonight_00 Devlet hastanesi olduğu için anestezi yok dedi düşük ilaciyla düşürdüm regl ağrısı gibiydi sonrası zordu 🥺

bukii27 Hayır canım anestezisiz düşük ilaciyla düşürdüm tesadüfen ağrı hissetmedigim an da lavaboda oldu bir anda 🥲
      Düşük kısmı biraz rahattı temizlerken canım çok yandı, biraz tansiyon düştü bayılmışım ama iyiym şuan 🥰

lidyaaa__ çok çok geçmiş olsun. Şuanki ruh halini az çok anlayabiliyorum. Rabbim içine ferahlık ailene vicdan versin inşallah. Yaşadıkların seni daha da güçlendirecek eminim. Burada seni sevenler var bunu asla unutma. Asla yalnız değilsin

lidyaaa__ çok çok geçmiş olsun canım çok merak ettim seni sonucunu. İyi misin şimdi?. Nasıl öyle canlı yaptılar ya inanamıyorum korkusu yeter insana. Ne zaman kontrole gideceksin. Gelmiş geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın. 🩷