Cicikiz hakkında hayırlısı olsun inşallah 🥰 içini ferah tut nasibi varsa yapacağın birşeyi yok çocukların çok mu küçük
Doğum kontrol hapı ve gebelik 😊
Deleted33 bunları düşünüp kendine imtihanlar yaratma ,hamileligin tadını çıkar, sağlıkla doğması için dua et😍
Cicikiz cerazetteyi kullanıyordum 😊
ikiprensesannes vallahi ne yapıcaz bilmiyorum 🤦
Cicikiz bende erken olduğunu düşünmüştüm ama nasipmiş ki oldu ve nasipte olunca ne olursa olsun dinlenmiyor.
superisi_ çok teşekkür ediyorum inşallah 🤲🌸
etoile amin inşallah çok teşekkür ediyorum 🌸
yulaffasigi ahh inşallah oldu zaten artık yapacak bişey yok düşünmemek için elimden geleni yapacağım teşekkür ediyorum 🌸
Deleted33 inanırmisin ben de onu düşünüyorum üüf 🥴
Deleted33 rabbim hayırlı uğurlu etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸2 çocuğum var ve çalışıyorum insan 40 günden sonra her türlü duruma düzene alışıyor merak etme o zaman sende ona göre hayatını uyarlayacaksın🥰 ama takıldığım bir konu var ilk defa doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım bu ay adetimle beraber ben genelde hap kullanırken geri çekilme yapılmasına gerek yok diye biliyorum ama siz ona rağmen hamile kaldım diyorsunuz aşırı korktum şuan ya nasıl olur ki bu🙊
Eskobar inşallah bekleyip görücez bakalım 😊
ikiprensesannes çözüm bulursanız bana da söyleyin 😁
papatyahanm daha önce doğum kontrol hapı olaral Yasmin kullanıyordum ve hiç bir sorun yaşamadım.Bu kullandığım hapı da sadece emzirirken kullanılabiliyormuş doktor ilk başlarda hapla beraber ek koruma yapın demişti bizde geri çekilmeyi yapıyorduk sorun eşimde mi hapta mı bilmiyorum ama hapı bi süredir kullanıyordum yani.
Deleted33 bende emziriyorum ama doktorum yazz önerdi emziredebilirsin sıkıntı olmaz dedi 😒 hem geri çekilme hem hap varken hamile kalıyorsan sıkıntı ilaçta bence canım. Allah’ım sen beni koru yarabbim çok amin🤲🏼😬
papatyahanm Aminn inşallah yukarıda da demiştim zaten bu hap bana hiç güven vermedi valla sizde çok dikkat edin ama nasipte varsa oluyor işte.
Deleted33 kesinlikle öyle nasibinde varsa oluyor🌸 o zaman hoşgelmiş sefalar getirmiş
papatyahanm çok teşekkür ederim 🥰