Cicikiz bende erken olduğunu düşünmüştüm ama nasipmiş ki oldu ve nasipte olunca ne olursa olsun dinlenmiyor.
Doğum kontrol hapı ve gebelik 😊
superisi_ çok teşekkür ediyorum inşallah 🤲🌸
etoile amin inşallah çok teşekkür ediyorum 🌸
yulaffasigi ahh inşallah oldu zaten artık yapacak bişey yok düşünmemek için elimden geleni yapacağım teşekkür ediyorum 🌸
Deleted33 inanırmisin ben de onu düşünüyorum üüf 🥴
Deleted33 rabbim hayırlı uğurlu etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸2 çocuğum var ve çalışıyorum insan 40 günden sonra her türlü duruma düzene alışıyor merak etme o zaman sende ona göre hayatını uyarlayacaksın🥰 ama takıldığım bir konu var ilk defa doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım bu ay adetimle beraber ben genelde hap kullanırken geri çekilme yapılmasına gerek yok diye biliyorum ama siz ona rağmen hamile kaldım diyorsunuz aşırı korktum şuan ya nasıl olur ki bu🙊
Eskobar inşallah bekleyip görücez bakalım 😊
ikiprensesannes çözüm bulursanız bana da söyleyin 😁
papatyahanm daha önce doğum kontrol hapı olaral Yasmin kullanıyordum ve hiç bir sorun yaşamadım.Bu kullandığım hapı da sadece emzirirken kullanılabiliyormuş doktor ilk başlarda hapla beraber ek koruma yapın demişti bizde geri çekilmeyi yapıyorduk sorun eşimde mi hapta mı bilmiyorum ama hapı bi süredir kullanıyordum yani.
Deleted33 bende emziriyorum ama doktorum yazz önerdi emziredebilirsin sıkıntı olmaz dedi 😒 hem geri çekilme hem hap varken hamile kalıyorsan sıkıntı ilaçta bence canım. Allah’ım sen beni koru yarabbim çok amin🤲🏼😬
papatyahanm Aminn inşallah yukarıda da demiştim zaten bu hap bana hiç güven vermedi valla sizde çok dikkat edin ama nasipte varsa oluyor işte.
Deleted33 kesinlikle öyle nasibinde varsa oluyor🌸 o zaman hoşgelmiş sefalar getirmiş
papatyahanm çok teşekkür ederim 🥰
- Düzenlendi
ikiprensesannes sana bsy soyliyim mi hicbir yöntem nasibin önüne gecemez hap spiral baglatma vasektomi… kimiside var ki korunmaz ama yine de olmaz kimisinde de doktorlar şaşar kalır mesela nasıl gebe kaldı diye tıp dünyası bile şok 😅😅 düşün yani canııım nasipse olur spiral hap ve geri cekilmeyle kalan arkadaşım bile oldu o yüzden nasip işleri tabiki herkes kendi belirler yöntemini kimiside sadece geri cekilme ile korunur ki bu korunma sayılmıyor doktorlara göre ama yine de kalmaz nasip işi cidden bu nasip ben geri cekilmeyle kalmadım hic ama 3. Olur korkusuna spiral ve geri çekilme yapıyoruz.. Allah c.c yardımcımız olsun isteyene versin valla zor 🫠🙃
Sevde_20 amin inşallah 🤲
Deleted33 öncelikle hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla gelsin miniğinnn🥰🥰😇 canım benim çivi çiviyi söker derler ilk çocukta ne kadar zor diyodum ama uykusu güzeldi şükür 2. Oldu oglum 2 yaşındayken doğdu cidden zorlandım gaz problemi varken cok zordu onu halkettik bi uyudu bi uyudu uyursa uykunu alırsın fazla stresin olmaz rezene çayı icmeni tavsiye ediyorum hem rahat uyur hem sütun olur 2. Cocukta cok gaz oldu benim şimdiden aklında bulunsun valla bize cok iyi gelmisti ee tabii büyüğe de gereken ilgiyi gösterirsen kıskançlık olmaz pek diye düşünüyorum tabiki yine de sen dikkat et takip et büyüğü benimki pek ilgilenmedi ama yine de cok dikkat ederdim oyle işte zor oluyo ama alışıyorsun esinden mutlaka yardım al herseyi kendin yaparsan hem sinirli hemde stresli bi anne oluyosun yardım iste mutlaka korkma bide cidden ben cok cook stres yaptım ama hic gerek yokmus diyorum o kadar güzel ki o küçük halleri özlüyor insan tadını çıkar 🥰🥰🥰🥰
Sevde_20 ahh inşallah söylediğiniz gibi olur herşey bunun için çok dua ediyorum motive oldum söylediklerinizden teşekkür ediyorum.Sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲
Deleted33 insallah tadını çıkarın kıymetini bilin valla 3. Ye cesaretim olmuyo ama özlüyorum da o güzel minik elleribi ayaklarını bazen gaza gelsemde no noooo diyorum ama cidden beraber oynadıklarını görmek cok güzel bisey hele abisi ya da ablası ona destek olursa büyüklük yaparsa baya seviniyosunuz iyi ki diyosunuz sonra oturup beraber oynuyolar mesela cok eşsiz bi manzara onları öyle görmek hayırlısıyla gelsin hic üzülmeyin iciniz ferah olsun Allah c.c her zorlukta bir kolaylık vardır buyurmuş ben hep böyle teselli ederdim kendimi 🥰🥰🥰
Sevde_20 amin inşallah rabbim olmayanlara versin verdiklerine binlerce şükür ❤️🤲ya bilmiyorum korkuyorum bu korunma olayını kaynanam aklıma koydu bizde geri çekilme ve prezervatif ile korunuyorduk olmıyordu dediğin gibi nasibi varsa naparsak yapalım boş nasip kısmet