Ben çıkmayan leke görmedim çiçeğim bingo oksijen var ya biliyosan onu bütün lekelerin üstüne döker citilerim . Öylece makineye atarım çıkınca mis gbi olur. Beyazlari yikarkende granül atarım biraz . Yada çok az çamaşır suyu dökerim yada tablet atarım bitane misss gbi olur . 2 senelik atletler bile yeni alınmış gibi duruyo sanada fikir olsun 🌺

zarifhanim peki bu dediğin deterjan renklilerde de işe yarıyor mu yani , malum 3 çocuk var ve yakaları hep lekeli hatta çoğu kıyafetlerini attım bu yüzden, yeni olan kıyafetleri de lekelendi şimdi, haa bide bebek geliyo onun lekesi daha zorlu oluyo biliyosun ki , bide çocukların kıyafetlerinde çift durulama yapmamız gerekiyor mu ki çünkü benim ortancanın vücudunun belli yerlerinde egzama ve kuruluk var böyle tırtıklı vücudu dikkat ediyorum deterjanına , şimdiden teşekkür ederim kuzum 😘

Ask_hosmus Canım bu hipoalerjenik ürün. Bebekler için uygun. Birde klor içermediği için hem renkli hem beyazlar için de uygun. Benim kızımın da alerjik yapısı var o yüzden sorarak aldım. Leke çıktıktan sonra durulayıp öyle makineye atıyorum. Yani hem elde hem makinede yıkanmış gibi oluyor. Ekstra durulama yapmadım. Senin bebeğin atopikse bir aşama daha durulayabilirsin. Ben renklileri renkler birbirine karışmasın diye hiç beraber atmadım, tek tek kova hazırlayıp öyle leke çıkardım. Tekli olarak attığımda yarım ölçeğe bir litre şeklinde hazırladım. Hiç çitilemeden uğraşmadan 15 20 dk sonra tertemiz çıkıyor zaten. 😊

buzdankalpler koltuk altına vanish koyup diş fırçasıyla fırçalıyorum sonra da makineye atıyorum öyle tertemiz oluyor, ya da leke olan diş fırçası
        Not: kullanmadığımız eskiyen diş fırçalarını atmıyorum, şimdi kullandığınız diş fırçası mı diye linç yemeyeyim 😅

buzdankalpler 30 derecede olursa etmiyorum su 40,60,90 derece olunca ediyorum 3.4 kilo su makina için ne kadar sağlıklı bilmiyorum🙃ama kokusu gitti mis gibi çıkıyor çamaşırlarım

Coolness vanishin her türlüsünü denedim çitiledim kaynar suda da beklettim toz olandan döküp. Ter lekesine çare değil. Diğer lekeleri de biraz çıkarıyo yine biraz da olsa kalıyo

Esmerkiz benim makinenin zaten 30 derece ayarı yok birazdan 2 3 gömleği tekrar yıkatayım su ekleyip akşama yazıcam sonucu

Kekillikamisci eşimin gömlekleri için çok şey denedim koltuk altları hep sarı sarı be yapsam olmadı. Çamaşır suyuyla çitiledim olmadı önce leke çıkarıcıyı direk lekenin üstünde sonra kaynar suda içine leke çıkarıcı dökerek beklettim çitiledim ardından makineye attım olmadı. Dr.bechmann mış ürünün adı sözde ter lekeleri için direk lekeye sıkıp bekletip makineye atıyosun ama rengi dahi açılmadı. Sinirlerimi bozuyo uzun zamandır aman be deyip atasım var her aldığını bir defa giydirip atacak kadar zengin değilim 😂 çok sevdiğim eşofman takımım vardı beyaz bi şekilde leke olmuş üstüne ne deydi bilmiyorum onunla da baya uğraştım çok hafif sarı sarı nokta gibi izler kaldı artık onu da dışarıda giyemez oldum ama bgn bir şey denedim. My rabbit de sipariş ettim eğerki çözüm bulursam dünyalar bnm olacak. Çok fazla zaman alıyo lekelerle uğraşmak tekrar tekrar yıkamak.

Coolness ben onlardan daha inatçıyım 😂 kaç yıl geçerse geçsin seni yeneceğim ter lekesi 🤪

Esmerkiz direk lekeye+ yine deterjan haznesine leke çıkarıcı döktüm makineye de su ilave ettim. Heycanlı bekleyiş başladı 😁 detoks çayımla bekliyoruz

Esmerkiz ben 6 senedir samsung 9 kg camasır makinesini kullanıyorum. Çok memnunum. Beyazları yıkarken çok az camaşır suyuda ekliyorum deterjan gözüne ve 60 derece de yıkıyorum. Bembeyaz çıkıyor.