lidyaaa__ enerciiiii Kız öyle deme geçen yıl kaymış ben bilememişim hamileydim spiral çıkarıldıktan bir hafta sonra kalbi durdu, spiral düşünüyorum tekrar ama aynı zamanda geri çekilme de olacak yada hap ta iğne de 😅😅
enerciiiii lidyaaa__ hadibya çok geçmiş olsun canım olursa da olsun napalim 2 3 çocuğum olsaydı bende korkardım belki ama zaten bir kızım var şimdi olmasa da ilerde 2. Yi düşündüğüm için fazla sorun etmiyorum ne zmn olduysa
enerciiiii Zamansiz_ valla ben onlemimi aldım bütün korunma yöntemlerini aynı anda kullanacak değilim ya geri çekilme prezervatif hap iğne spiral 😅😅 koca boşar beni yeminle 🤪
Eskobar lidyaaa__ en güveniliri bağlatmak😂 Spiral+hap+prezervatif + geriçekilme anca korur seni😂😂 Ben bidahakine kesinlikle böyle yapcam😂
lidyaaa__ Eskobar Bağlatmaya da yaşım tutmuyo 😅 Eşim de karşı Bağlatmaya çocuk çok seviyo ama o doğurmuyo işte 🤣
ikiprensesannes lidyaaa__ tek çare o deliği kapatmak bebem hiçbir yolu yok spiral ve iğne arasında gidip geliyorum
bukii27 lidyaaa__ zorla arada baktırıyorum delik vs varmı diye birde uzun sürdüğü zaman değiştiriyoruz 😂🥲
Eskobar kleopatranizzz olabilir bende tam bilmiyorum Şimdi herşeye bi kılıf uyduruyor resmi yerde olsa onada uydururlar kolay bi işlem
lidyaaa__ kleopatranizzz Özelde eşin imzasıyla 25 yaş üzeri 3 çocuk olunca oluyor yani ben böyle biliyorum bursa da 35 bin TL 🥲
lidyaaa__ enerciiiii Yani mantıklı ama korunurken hamile kalınca sorun da çok oluyor planlı gebelik olması daha iyi Allah gönlüne göre versin canım 🥰