ikiprensesannes lidyaaa__ tek çare o deliği kapatmak bebem hiçbir yolu yok spiral ve iğne arasında gidip geliyorum
bukii27 lidyaaa__ zorla arada baktırıyorum delik vs varmı diye birde uzun sürdüğü zaman değiştiriyoruz 😂🥲
Eskobar kleopatranizzz olabilir bende tam bilmiyorum Şimdi herşeye bi kılıf uyduruyor resmi yerde olsa onada uydururlar kolay bi işlem
lidyaaa__ kleopatranizzz Özelde eşin imzasıyla 25 yaş üzeri 3 çocuk olunca oluyor yani ben böyle biliyorum bursa da 35 bin TL 🥲
enerciiiii lidyaaa__ hadibya çok geçmiş olsun canım olursa da olsun napalim 2 3 çocuğum olsaydı bende korkardım belki ama zaten bir kızım var şimdi olmasa da ilerde 2. Yi düşündüğüm için fazla sorun etmiyorum ne zmn olduysa
lidyaaa__ enerciiiii Yani mantıklı ama korunurken hamile kalınca sorun da çok oluyor planlı gebelik olması daha iyi Allah gönlüne göre versin canım 🥰
lidyaaa__ Eskobar Hahaaah onu hep söylüyorum zaten dün kürtaj da kocam seni bosiycam diye bağırdım hemşireler gülmekten beni temizleyemediler 🥲😅😅😅
Aysegul_2609 lidyaaa__ hangi spiral ile hamile kaldıniz ? Ben Hormonlu spiral taktım 5 Şubat’ta ve ek bir yöntem kullanmıyorum
kleopatranizzz lidyaaa__ sor canım sor benim doktor spiral önermişti ama kayma olayını duyduktan sonra vazgeçtim