lidyaaa__ kleopatranizzz Özelde eşin imzasıyla 25 yaş üzeri 3 çocuk olunca oluyor yani ben böyle biliyorum bursa da 35 bin TL 🥲
lidyaaa__ enerciiiii Yani mantıklı ama korunurken hamile kalınca sorun da çok oluyor planlı gebelik olması daha iyi Allah gönlüne göre versin canım 🥰
lidyaaa__ Eskobar Hahaaah onu hep söylüyorum zaten dün kürtaj da kocam seni bosiycam diye bağırdım hemşireler gülmekten beni temizleyemediler 🥲😅😅😅
Aysegul_2609 lidyaaa__ hangi spiral ile hamile kaldıniz ? Ben Hormonlu spiral taktım 5 Şubat’ta ve ek bir yöntem kullanmıyorum
kleopatranizzz lidyaaa__ sor canım sor benim doktor spiral önermişti ama kayma olayını duyduktan sonra vazgeçtim
lidyaaa__ Demokrit Bu ay spiral zamanı 😅😅 Mart geldi kocam kudurmadan kendimi korumaya almam lazım 🤣🤣🤣🤣
flankes lidyaaa__ 6 buçuk senedir evliyim sadece geri çekilme yöntemi ile korunuyorum henüz bir kaza yaşanmadı 😀 hamileyim şuan ama doğumdan sonra ikinci bir yöntemle korunmak isterim spiral beni ürkütüyor ne yapacam bilmiyorum kadın olmak çok zor yaaa 😔😂
Aysegul_2609 lidyaaa__ bakır Kayması yüksek bir spiral 😧 hiç arastirma yapmadınız mı ? Ben gece gündüz araştırdım .