lidyaaa__ Eskobar Hahaaah onu hep söylüyorum zaten dün kürtaj da kocam seni bosiycam diye bağırdım hemşireler gülmekten beni temizleyemediler 🥲😅😅😅
Aysegul_2609 lidyaaa__ hangi spiral ile hamile kaldıniz ? Ben Hormonlu spiral taktım 5 Şubat’ta ve ek bir yöntem kullanmıyorum
kleopatranizzz lidyaaa__ sor canım sor benim doktor spiral önermişti ama kayma olayını duyduktan sonra vazgeçtim
lidyaaa__ Demokrit Bu ay spiral zamanı 😅😅 Mart geldi kocam kudurmadan kendimi korumaya almam lazım 🤣🤣🤣🤣
flankes lidyaaa__ 6 buçuk senedir evliyim sadece geri çekilme yöntemi ile korunuyorum henüz bir kaza yaşanmadı 😀 hamileyim şuan ama doğumdan sonra ikinci bir yöntemle korunmak isterim spiral beni ürkütüyor ne yapacam bilmiyorum kadın olmak çok zor yaaa 😔😂
Aysegul_2609 lidyaaa__ bakır Kayması yüksek bir spiral 😧 hiç arastirma yapmadınız mı ? Ben gece gündüz araştırdım .
Aysegul_2609 birminikin ben Almanya’da taktırdım burda da 250 Euro idi ama Ben para vermedim sigorta karşıladı . 3 bin mi ohhhhaaaa
papatya_ enerciiiii evet maalesef ben gitmedim dokundurmak istemedim ve sonuç 40 günlük oğlum var ,ama benim yengemde spiralliydi ve onduzenli gidiyordu kontrollere onun tamamen kayıp gitmiş yani tuvalete falan düşmüş sanirik hiç bulamamis