makaroni herşeyden önce karı koca gidin sma için kan verin. Biz evlenirken sma için ayrıca kan verilmiyordu, bebek düşünürken gittik verdik. En önemlisi bu. Sen ne kadar dikkat etmeye çalışırsan çalış, hamileliğin kötü geçerse mide bulantısı falan ağzına bişey süremezsin zaten, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Hamilelikde D vitamini önemi
- Düzenlendi
makaroni sma taşıyıcılık yatkınlık ile ilgili. taşıyıcılarda genelde risk oluyor. Yeni evlendiyseniz, sma testi zorunlu ama yeni evlenmediyseniz (baya olduysa siz evleneli) bu test yapılmamıştır. Çünkü bu test için Aralık 2021′den beri risk durumuna bakılıyor. Zaten test yapıldıysa, sonuçlar e nabızda gözükür.
*ilk bebekte sma olmasa bile, ikincide, üçüncüde olabiliyor. O yüzden yıllar önce sağlıklı bir gebelik geçirmiş ama sma testi yapılmamış kişilerinde, bu testi yaptırmasında fayda var.
*Taşıyıcı olup/olmadığınızı sma için yaptıracağınız kan testi ile öğrenebilirsiniz.
makaroni tabi ki kullanımı faydalıdır da kaç kadın gebe kalmayı planlamadan önce bastırıyor o zaman herkeste sorun çıkardı öyle düşün 🤗 kullanmaya devam et de stres yapma demek istedim
Gokkusagim teşekkğr ederım canım daha hamıle degılım ama herşeyı takıyorum
makaroni ben de senin gibiyim ama emin ol hiç iyi bişey değil hep stres oluyor insan