Liyaannesi Deleted4 bende canım yansın istiyorum sert seviyorum yaa ama eşim bazen erken bitiriyor seni çok özlediğim için erken olıyor diyor bazen de uzun sürüyor ama alkollüyken inanılmaz uzun ve güzel oluyor 🥰🥰
Happykidsci Deleted4 😂😂 maşallah O inlemeler çok tahrik edici oluyor söylenen sözler daha da azsırıyor erkeği 😂
Liyaannesi Nietzsche valla ne olsa ben genelde bira içerim eşim rakı seviyor ama bu ara kırmızı şaraba taktık 🥂
Nietzsche Deleted4 ben ham mama hem meme gittiğim için gece o uyuyunca içiyoruz sabaha kadar emzirmiyorum . Napim adam benle içmek istiyo yoksa kendi hergün tek içer
Deleted4 Nietzsche benim ki de tek içer bazen arkadaşlarıyla da içiyor ama benle içmeyi de özlemiş yani çünkü ben içince sapıtıyorum fazlasıyla 😂 ne derse hee diyom hatta ayda yılda bir arkadan da veriyorum hoşuna gitmiyk değil 😁
Nietzsche Deleted4 of aynıyız ya ,bende sabah hiçbişey hatrlamıyorum . Eşimde arkadan yapıyo arada ,ben istemiyorum ama
Pembekoala_ @Deleted4 Nietzsche arkadan nasıl izin veriyosunuz ya haram degilmi. Bu erkekler niye böyle ya helal yer varken nıye haram yer🤦♀️Arkadan yapanlar allahın laneti alıyor haberiniz olsun. Asla yaptırmam asla🥺
Pembekoala_ Deleted4 anlatsana gerçekten bilmemek ayıp degil öğrenmemek ayıp😌ben saçma sapan konuşurum 🤪eşimde sus der 😅😅
Nietzsche Liyaannesi saydklarnn hiçbirni içemem kusma geliyo bana 😂eşim hepsni içer ayırt etmez . Ben saddce viski içerim 😂
Nietzsche Balarisi votkayıda apek sevmiyorum ya midem bulanıyor viski iyi bi arkadaşımız getriyo şişe şişe 😄 ona alıştım ben