lidyaaa__ sana cok yakısır onda hemfikiriz hatta cogu kıyafeti tasırsın ama ben şu fikirdeyim kendi tarzımca..ceket güzel fakat vücut tipini ön plana cıkarmayan bir model öyleki model elbise olarak tercih etmiş cünkü altına pantolon oldugunu düsünürsek dikdörtgen bir gorunum alıyo. Yukardan geniş başlayan asagı dogru incelen görüntü oluyor.bu ceket için uzun ve ince birinin olması lazım .elbise tarzında yada altına mini bisey giyerek kombinlemesi gerek.bir diger olumsuz sey işe bu kadar kalın ceket ceket biseyle saatlerce oturmak zor alakasız kalıyor sanki montla oturmus gitmeyi bekliyorsun gibi oluyor böyle seyleri oturucagım yerlerde giymiyorum.birde dügün için uygun degil.bir ceket giymek istiyorsan blazer tarzı bir sey giyebilirsin böyle tam belini sarıcak belden hafif incelicek ama asagı dogru acılıcak bisey altına stiletto gibi bisey düzenli parlak dolgun dalgalar kulagının arkasına atılmıs bir sac ve öne cıkarılmıs küpeler daha uygun olur.bu ayakkabı tarzını da sevmiyorum cünkü ayagın ne kadar küçük olursa olsun uzun gosteriyor daha zarif kadınsı gorunmek için ne kadar acık ayakkabı olursa olsun olabildiğince küçük frikikler vermek gerekiyor ayak goruntusu olmamalı ve ben bu boy topukları sevmiyorum ya tam topuk olucak yada orta böyle sevmiyorum