Sevgili ♥ tatliş anneler oruç tutacak mısınız?
Bu arada benim sütüm az oruç tutmak istiyorum tutarsam eğer kesilir mi sütüm ve sütüm 30 40 ml anca.

Emziren anneler oruç tutacakmısınız

Evet
Hayır

Susdinle ek gida verirsen sorun olmaz diye düşünüyorum benim kızım 6 aylikti tuttum sütüm de eksilmedi sahur da güzel beslendiğin sürece sütun eksilmez Rabbım verir rızkını hiç merak etme

enerciiiii İNŞALLAH canm ek gıda veriyorum hani acaba susuzluk falan etkilermi onu merak ettim

Susdinle etkilemez merka etme iftar ve sahur arasında olabildiğince şu tüketmeye çalış kaliteli beslen birsey olmaz 11 ayin sultani sonuçta insan elinden geleni yapmalı ben sadece 3 qylik hamileyken tutmadım mide bulanirlsrim vardı diye hala pişmanlığını yaşıyorum o manevi huzur Bi başka 🥰

Susdinle
          Ben geçen sene emziriyordum, oruç da tuttum. Ek gıdaya geçtiği için hem bebekte, hem sütte bir sorun olmamıştı.

Susdinle kız sahurda Bir güzel ye iç sorun olmaz bence bende emziriyorum ama mama da veriyorum onun için tutacam yani mama vermeseydimde tutardım 🥰

Susdinle benim oğlum 18 aylık geçen sene ek gıda dönemindeydi korktum tutmadım yine sütüm azdı 😃 arkadaşların da dediği gibi Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz