bukii27 merak ettimde sütün kesildimi bebişin kaç aylıktı ozmn

Susdinle benim geçen sene bebeğim 4 aylıktı oruç tuttum. Bu senede tutacağım inşallah. Sütüm eksilmedi. Ama siz etkilenir misiniz nasıl atlatırsıniz bu durumu onu gözönünde bulundurun 🤗

bukii27 anladım canımda hani dedinya ben emzirmiyorum diye şimdi 11 aylık ya bebeğin daha emiyormu seni?

etoile Ay bende ALLAH A tevekkül edeceğim tutacağım İNŞALLAH rızkı veren ALLAH tır Ay bide daha çok oluyormuş sütüm ayy ne güzel oldurdu 🤭🤭😂

Susdinle a hurma yedim ben sahurda bol su içtim yoğurt yulaf kuru üzüm üçlüsünü de yedim birde kıvircik dere otu çok tükettim sütum iyi gibiydi iftarda protein ağırlıklı beslendim arada ceviz kuru dut , badem , fındık tukkettim yani sıkıntı yaşamadım🤗

etoile maşaALLAH ne güzel bende öyle yaparım inşallah

bukii27 yapacak bişey sağlık olsun canım bunada şükür 🌷♥️

Susdinle bebeğim 4 aylık ,ben tutmayacağım. Su içmeyi azaltsam bile ciddi ölçüde süt azalıyor . Ek mama veriyor olsam tutardım

Susdinle bende oruç tutucam benim sutum sagsam senden daha az çıkar kızım 1 yasinda gündüz fazla aramiyo zaten gece çok kalkiyo bu ara sütun kesilmez bence süt yapan şeyler tüket kızında büyük ek gıda da aliyo zaten bence aç kalmaz ben geçen sene yeni doğum yaptığımda Ramazan’a denk gelmişti korka korka 1 hafta oruç tuttum hiçte etkilemedi sütümü hatta oruçluyken daha fazla geliyo gibi hissediyodum

Askkadini inanırmısın süt yapan herşeyi denedim su bol içiyorum içmeye çalışıyorum da nasip kısmet herkes rızkını yer bende inanıyorum ALLAHA tevekkül edip tutacağım İNŞALLAH 🌷