cinkokarbonpil 3,5 yaşında enerjisini atması için çok imkan sunuyorum. Gezmeler, parklar, oyun parkları vs. Sorun enerjimiz yada uyuması değil ki beni hiç yalnız bırakmaması. Şöyle 3-5 dakika sessiz sakin kahve içsem de yeter ama asla müsade etmiyor. Üzmekte istemiyorum ama artık sesimin yüksekliğine de engel olamıyorum.

HurremSultan Bizim uykuluk bir sıkıntı değil hamd olsun sadece beni azcık bir şeycik salmasını istiyorum ama nau nau diyor. Tuvaletimi yaparken çamaşır makinesinin üstüne oturup bekliyor 😂

lboncukannesi yarım gün kreş düşünmez misiniz? Çevrenizde varsa hem size hem ona çok iyi gelir. Sınır ve hayır konusunu en iyi orada öğreniyorlar.

Susunbebekuyuyo Haftanın bir kaç günü 1 saatlik eğitime götürüyorum, oda kreş gibi.. Oradan da oyun parkına, yemek yemeye falan.. Biraz da dolaşıp eve gidiyorum ama değişen hiiiç bir şey olmuyor. Kreş içinde okullarla görüştüm ama dönemin biraz sonuna gelmişler, eğitime geriden başlar dediler. O yüzden bir daha ki dönemi bekliyorum 🌸

lboncukannesi bence sen direkt yazın yaz okuluyla başla ki eylül dönemine kolay adapte olsun emin olsa sana ve minik prensese çok iyi gelecek çiçeğim 🌼

Susunbebekuyuyo Okula adapte olma konusunda zorlanacağını asla düşünmüyorum, çünkü o 1 saatlik eğitimden bile çıkmak istemiyor. Hatta yemek yemediği zaman falan okula gitmeyiz diyorum onun için bile hemen yiyor. Umarım güzel kızım bir an önce bu huylarını bırakır 🥹🌸

lboncukannesi benim oğlum da tıpa tıp aynısı hatta fazlası bile. Diğer çocuklara göre daha çok sevgi istiyor istediği tek şey sevgi ama normal çocuklar gibi hemen sevildiğini anlamıyor ve derdini anlatamadığı için hırçınlaşıyor bu durumda ben çok yıprandım sonunda çıldırdım ama çözümü konuşmakta buldum çok konuşacaksın her şeyi detayına kadar anlatacaksın sesli bide,bunu böyle yapacağız bunu böyle oynayacağız müzik açıp böyle dans edeceğiz kitap okurken sesli ve resimleri tekrar tekrar göstererek okuyordum uyuturken de bir şarkımız var ağlamasını bastırarak o şarkıyı söylüyordum şimdi büyüdü o şarkıyı söyle anne uyucam diye.
            Çok konuşuyoruz her şeyi detaylıca baba işe gitti baba çalışacak baba aradı bak baba gelecek baba markete uğradı baba eve yaklaştı baba kapıda bak kapıyı çaldı bu şekilde konuşarak simdi büyük insan gibi konuşuyor.
            Seni çok iyi anlıyorum bu süreç çok zor bi yerde pes edeceksin ne yapacaksan yap diye yinede kendi ciğerin pes etme gibi bir şansımız yok bu günlerde geçecek büyüyecekler

Gittibimilyarlikmobilya Dedemiz aşırı derece de şımarttı, bir dediği iki edilmedi. Bir süre çalışmıştım, o dönem ne olduysa oldu. Sessiz sakin çocuğum, baş edilemeyecek bir hal aldı. İlk çocuğumuz diye biz de üzerine çok titredik. Böyle olacağını asla tahmin edemedim. Aileme daha fazla şımartmayın ne ben misafirliğe gidebiliyorum nede misafir benim evime gelebiliyor dediğim de.. O zaman sende gitme, onlarda gelmesin.. Bizim prensesimiz ne derse odur diyorlar. Öyle bir durumun içindeyim işte 🫠

dorularakadar İnanın benim kızımda öyle, karşınızda bir cümle kursun hayranlıkla dinlersiniz. Yetişkin bir birey gibi cevap veriyor. Yaptığı yaramazlıklar bile çok akıllıca, benim düşünüp yapmayacağım şeyler.. Benim ona bir şeyleri anlatmama asla müsade etmiyor. Kendini ağlaya ağlaya mahvediyor. O kadar üzülüyorum ki bu duruma 🌸

lboncukannesi Eğer bana soracak olursanız aynı kişiye birdaha gitmeyin. Oyun terapisti ilk 6 seans boyunca herhangi bir bilgi veremez, çünkü sağlıklı ve doğru bir görüş olamaz zaten bu. Çocukların dünyasına inmek o çocuğu tanıyabilmek gerçekten 1 saat mi sürüyor?

kleopatranizzz Bende onu anlayamadım zaten, bir de seans sonrası bize bir şey söylemedi yarın arayacağım dedi ve aramadı da. Ben mesaj attım ona da dönmedi, eşimin numarası orada yoktu oradan ulaştık. Eşime beni arayacağını söyledi yine aramadı, ben tekrar arayınca mecbur kalıp dönüş yaptı. Onda da hep benim söylediklerimi tekrarladı, hiç bir şey anlamadım. Bu nasıl bir psikolog dedim eşime, eşim de bir daha asla götürmüyoruz oraya dedi. Hatta ben seans sırasında kapıdan biraz dinledim. Onda da sürekli oyun oynadı, telefonla konuşmaca falan.. Kızım bir oyuncak için ağlayınca baş edemeyip bizim yanımıza getirdi. Bizim sakinleştirmemizi bekledi, bu anda bunu yapmanız gerekiyor bile demedi.