Cleopatra Biz yetişkinler? Şey yapayım o zaman bir daha zarar verirse eğer teşekkür edeyim. Parmağını değil de kolunu ısır diyeyim, sizin için bu tavrım uygun mudur? Güzel dille uyardık diyorum, ayrıca uyarmak dışında sergilediğim bir tavır gördünüz mü? Bağırmış mıyım? Dövmüş müyüm? Hakaret mi etmişim? Hayır yani ne yapmamı bekliyorsunuz? Küçük olduğunu söyledim, yapmaması gerektiğini söyledim, yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım daha fazla ne yapayım. Sizce de onunla uzun uzun konuşması gereken annesi değil mi? Herkes kendi çocuğundan sorumlu değil mi? Ben kızımın başkalarına zarar vermesini engelleyebilirim, gittiğim ortamda sürekli peşinden koşabilirim ama dibimizde oturan çocuğun parmağını oyun esnasında ısıran birine annesi yerine ben nasıl sahip çıkayım? Var mı şöyle beni aydınlatacak bir fikriniz? Zaten bu dediklerim 2 yıl içinde ara ara olan bir şey.. Sürekli aynı ortamda asla bulunmuyoruz. Senede 2-3 belki birbirimizin evine gidip geliyoruz, onun dışında mecburi ortak mekanlarda denk geliyoruz diye tüm yorumlarımda belirtmişim. Benim burada ki suçumun tam olarak ne olduğunu açıklar mısınız? Hayır yani körüklediğim nokta neresi? Sizin ana sınıfında yada ilk okulda çocuğunuzun boğazını sıkıp, kafasına vurup, parmağını ısırdılar ve siz sakin mi kaldınız. Şahsen ben okulda böyle bir durumla karşılaşsam sorun yaşamam, sorunun takendisi olurum. Ya yorumlarınızı empati kurarak yapın yada hiç yapmayın.