cerennnn nişanda çerçeveli tam Reşat taktılar düğünde 10 bilezik 30 gr bir Trabzon seti,bir Reşat dizmesi yaptılar,düğünden sonra takılan çeyrekleri verip 3 bilezik daha yaptım günlük takmak için,günlük taktıgımda birsürü küpeydi bileklikti saymadım eşim özel günlerde hep altın alır,yatırımlık gözüyle 🤣 birde kendim hindt kolye ucu aldım 30 gr geçen kendime hediye bu kadar 🫣

Neyse…

• seza bunu yanıtladı.

cerennnn 110 Gr bilezik, bi kelepçe, Reşat altınlı küpe, bir de milli gelin kolyemiz tuğralı 😂 5 bileziği satıp üstüne biraz da biz ekleyip direk araba aldım hiç affetmem 😼 4-5 ay önce onu satıp az daha koyup daha üst model araba aldım 🫣 geriye kalan takılarımı da özel günlerde kullanıyorum sadece 🙏🏻

cinkokarbonpil 🤣 yok valla bana kalsa bir buket gül alması yeterli,ama o hep düşünür sagolsun özel günlerde,sonuçta dara düşsek satarız gözüyle bakıyor,

Kac gram var bilmiyorum ama 10 tane burma bilezik takı seti tam altın zincirli yarım altın

karamelek90 birde 2 metrelik zincir 80 gr var onu da geçen sene yazın aldım kendim çalışıp biriktirerek kendimi bildim bileli çalısıyorum

Biz erkek tarafından bir şey istemedik. Zaten dugun senesi ev aldılar 3 sene önce 500 bin tlye. Sıfır evimiz oldu ya daha ne olsun. Dugunde de 4 bilezik 15er gramdan toplam 60 gram. Bir gelin tugrasi, tugrali küpe, tugrali Trabzon kelepcesi taktılar. Kendi annemler de 15er gramdan 2 bilezik, isimli kolye ve yarım altın taktilar. Anneannemler 15 gram bilezik takti bir de. Hepsi duruyor bunların çok şükür.

cerennnn canım 250 gramdı şuan üstüne ekleme yaptık bilmiyorum ne kadar oldu