BlackMambaa_ nurozttrk Aşkım Bende ilk defa yaşadım aslında değiştirmek istemiyorum Aşırı iyi bir fırın uygun fiyata aldığım halde Ama şu Demir’i çıkınca deli oluyorum dişi de sıkamıyorum sıksam ısıyı aldığı zaman geri düşüyor ne yapacağımı şaşırdım
BlackMambaa_ HurremSultan Ay davul fırın daha bir zor Ama en iyi pişiren de o ben onları sevmiyorum eşim ondan alalım demişti yok dedim mini fırın istiyorum
BlackMambaa_ bukii27 Evet aşırı iyi marka Ve böyle olması üzdü benim Adı bile vardı 😂 Sen yaşadın mı aşkım bu durumu hiç ?
BlackMambaa_ nurozttrk Zaten uyguna alınan fırınlar daha bir becerikli oluyor Ya nerede pahalı fırın alsan fırın 2 güne patlıyor
nurozttrk BlackMambaa_ benim kv gitti ankastre aldı kendine sbsnxnx hergun sorun çıkıyor bana yaptırıyor ekranı bozuluyor dnsjsj
BlackMambaa_ ikiprensesannes Ben Onları da sevmiyorum Ya Kiracı olduğum İçin Onlarla uğraşmak istemiyorum taşınırken falan zor oluyor bütün beyaz eşyalarım çizildi zaten 🥲 Mini fırın daha basit oluyor
ikiprensesannes BlackMambaa_ hm anladım haklısın canım o zaman şimdi de bişey alınmıyor ki inşallah Uygun bişey bulursun kendine göre
ikiprensesannes BlackMambaa_ çok Zor anca ikinci el bulabilirsin o fiyata oda bir ihtimal herşey uçtu ne yazık ki
BlackMambaa_ ikiprensesannes 2 el kesinlikle almam Evet herşey ateş pahası herşey zorlaşıyor Bu zamanlar Giden Zaman’ları aratacak
BlackMambaa_ nurozttrk Aşkım buradan bizim bir arkadaş ben yanlış seleni etiket yaptım herhalde @selen_ dogru etiket bu olucak