BlackMambaa_ HurremSultan Ay davul fırın daha bir zor Ama en iyi pişiren de o ben onları sevmiyorum eşim ondan alalım demişti yok dedim mini fırın istiyorum
BlackMambaa_ bukii27 Evet aşırı iyi marka Ve böyle olması üzdü benim Adı bile vardı 😂 Sen yaşadın mı aşkım bu durumu hiç ?
BlackMambaa_ nurozttrk Zaten uyguna alınan fırınlar daha bir becerikli oluyor Ya nerede pahalı fırın alsan fırın 2 güne patlıyor
nurozttrk BlackMambaa_ benim kv gitti ankastre aldı kendine sbsnxnx hergun sorun çıkıyor bana yaptırıyor ekranı bozuluyor dnsjsj
BlackMambaa_ ikiprensesannes Ben Onları da sevmiyorum Ya Kiracı olduğum İçin Onlarla uğraşmak istemiyorum taşınırken falan zor oluyor bütün beyaz eşyalarım çizildi zaten 🥲 Mini fırın daha basit oluyor
ikiprensesannes BlackMambaa_ hm anladım haklısın canım o zaman şimdi de bişey alınmıyor ki inşallah Uygun bişey bulursun kendine göre
ikiprensesannes BlackMambaa_ çok Zor anca ikinci el bulabilirsin o fiyata oda bir ihtimal herşey uçtu ne yazık ki
BlackMambaa_ ikiprensesannes 2 el kesinlikle almam Evet herşey ateş pahası herşey zorlaşıyor Bu zamanlar Giden Zaman’ları aratacak
BlackMambaa_ nurozttrk Aşkım buradan bizim bir arkadaş ben yanlış seleni etiket yaptım herhalde @selen_ dogru etiket bu olucak
BlackMambaa_ ikiprensesannes Sonumuz hiç hayır degil gerçekten dünyanın çivisi iyice cıkıyor çok yakında herşeye hasret kalacağız hepsi kıyamet alameti bunların