llanjalee ahahahaa 😂😂😂 bayağı sesli güldüm sjjxjdld Kleooo sen neymişsin be abiiiğğğ 😂😂😂 içlenme içlenme ben daha geleli 7 saat olmuş çömezim keşfediyorum 😂😂

Artemisss neyse tamam dur içlenmeyeyim 😂 peki kidsten momdan falan mı geldin ,genelde yeni gelenler ben nereye düştüm der gibi oluyo biraz çekingen falan ,sen bana böyle bi farklı geldin foruma baya hakimsin sanki 😅

Eskobar ahhahaa benim kaynanam da iyidir sadece alıngandır çok fazla o yüzden iyi desen kötü anlayabilir bende zaman içinde konuşmayıp sadece dinlemeyi öğrendim ne dese evet, haklısın diyip doğruluyorum shhdkfls 😂😂 birde tek sevmediğim huyu aşırı hazırcıdır elini hiçbir şeye sürmez evinde iki bekar kızı var ama bizden bile evini silelim süpürelim onlara bakalım yiyip içerelim diye gözler 😂😂

nurozttrk ahhahhaa işte maalesef hepsi aynı evde doğma büyüme ama hepsinin fıtratı farklı 🫠🫠🫠 şükür hepsiyle de geçinmeyi başarıyorum Pro seviyeyim artık çözdüm hepsini nabza göre şerbet 😂😂😂

Artemisss yok yok benimki ondan değil😂
          Çok emeği var sağolsun evindeki bütün işleri kendisi yapr hatta biz aşağı ineriz çocuklar dağıtır uyku vakti acelece yukarı çıkarız onu bile yapar yemekleri falan beraber yaparız pek sorun yok ta işte bi şu mesele var😂