llanjalee
İnşallah aşkım vallaha bir bebeğe umut olabiliriz bir bebeği az cok demeden yaşatabiliriz gerçekten bunlar onları hak etmiyor bizim de çocuğumuz olabilirdi keşke hepsine gücümüz yetse de yardım edebilsek

cinkokarbonpil
    O çocuk senin benim de çocuğum olabilirdi
    Bizim çokça şükrettmemiz lazım Biliyorsunuz degil mi ?
    Gerçekten az cok demeden gönderin gönderelim onlar bu acıları yaşamak İçin çok küçük o küçücük bedenlere bu acılar cok fazla..

bukii27
      Kurban olurum yüreğinize Hadi aşklarım Bir bebeğe bir aileye umut olalım ❤️🥹

llanjalee
        Fazlasıyla var hepsine gücüm yetebilseydi keşke hiç düşünmeden tüm paramı verirdim
        Ayrıca Dubai’de ki ilaç bence gereksiz bir pahalılık devlet yardım edecekti sonradan ne olduysa vazgeçti en çok bizim devletimizin el atması lazım ama ne yazık ki görmezden geliyorlar

bukii27
          Tabiki öyle aşkım yapılan iyilik söylenmez ama bazen söylenmek gerekiyor insanların duyması İçin
          Bu zamana kadar elimden geldiği kadar yolladım yollamaya devam edeceğim
          Evlat acısının bir adı yok o aileler bunları yaşamayı hak etmiyor

Peride çiçeklerim Lütfen 🙏
            Az çok demeden Minik Bebek Havva”ya Umut olalım küçücük bedeninde çok büyük acılar taşıyor ve binlerce onun gibi bebekler Büyük acılar çekiliyor Koşması oynaması gereken Çocuklarımız bebeklerimiz Kocaman bir savaş içinde Sizin de evladınız olabilirdi
            Başkasının evladı diyip Geçmeyin lütfen 🙏
            Bugün el ele versek para toplasak ve Bir hayat kurtarsak ne iyi olur degil mi
            Bir 20 TL dahi gönderseniz Olur…

llanjalee
            İnan sosyal medya üzerinde kimsenin umrunda degil benim evladım degil diyip geçiyorlar
            Ailelerin suratına kapılar kapanıyor dilenci deniliyor ne yazık ki bizim insanlarımız insan değil

BlackMambaa_ aslında zaman kötü kuzum biliyor musun sma lı bebeği için toplanan bağışları harcayan aileyi ? Haberlere çıkmıştı .. insanlar artık güvenemiyor kimseye ,bebeği acılar içindeyken tedavisini üstlenmek yerine bağışları harcayanlar oldu bu ülkede maalesef . Yani duygu terörü bu bence insanların iyi ve vicdani duygularını katlettiler

llanjalee
                Evet Bir ara görmüştüm sma hastası bir bebek için para toplanıyor ve kendi öz annesi o paraları alıp kaçıyor sen nasıl bir annesin ?
                Nasıl bir vicdan yoksunu insansın ya
                Bazıları gerçekten duygu sömürüsü yapıyor çocuk üzerinden ama gerçek olan elbetteki var aşkım hepsi yalan degil sonuçta