kleopatranizzz Bence dünyanın en güzel şeyi… 🤍Kişinin vicdanının rahat olmasıdır. Noktalı yeri kendinize göre doldurun kızçeleriiim💋💃
seza kleopatranizzz Bence dünyanın en güzel şeyi… Sağlığımızın yerinde olmasıdır.Geri kalan her şey çözülür 🫶🏻
Deleted_15 kleopatranizzz bence dünyanın en güzel şeyi sevildiğini hissetmek, huzurlu bir yuvada sevdiklerinle yaşamaktır 🫀🫀
piyangobileti kleopatranizzz bence dünyanın en güzel şeyi bekarlıktir tabi evlat da bambaşka bir şey ben hakkimi 3 şeyden yana kullanıyorum ailesiyle mutlu bekar bir anne olmak
kleopatranizzz bukii27 Dünyanın en güzel hazinesi bu işte💎 Dilerim sende ailenle her daim sağlıklı,musmutlu yaşa bukiim💐
kleopatranizzz seza Gerçekten öyle,hastalanmadan insan sağlığının değerini de bilemiyor. Fakat her daim şükür sebebi 🫶
kleopatranizzz Tutelimdenyurubenle guzum etmee paradan daha değerli, kıymetli şeyler de var neden bu kadar çok Önem veriyorsun şu paraya?
Deleted_15 kleopatranizzz minik fasulyem ve ben çok iyiyiz çok şükür 👼🏻🎈yarın minnak kalbini dinleyelim bi bakalım dakikada kaç kez bizim için çarpıyor 🫠🫠 sen de o güzel yuvanda ömrü billah huzur bulasın inşallah 🙏🏻
Deleted_15 Tutelimdenyurubenle kızzz vurcam bi tane he 😂 hep böyle yapiyosun iki post atıp bi şey yazmiyosun o kadar insan sana cevap yazmış sallamiyosun bak geçen de aynısını yaptın böyle yaparsan kimse seni ciddiye almayacak artık
kleopatranizzz Deleted_15 Ooy oyyy yerim ben onun o minik kalbinii 🫀 Rabbim her daim sağlıkla atmayı nasip etsin 🥰🥰
Kekillikamisci Sekstir 😜😜😜😜😜 Şaka şaka . Dünyanın en güzel şeyi sevdiklerinin yanında olmasıdır. Sevdiklerinin sağlıklı olmasıdır. Sağlam bı ailenin olmasıdır ❤️🫂
kleopatranizzz Kekillikamisci Ahahha kanka senden bu cevabı almasaydim gözlerim açık giderdi cjxjxjx Ailenle her daim mutluluğunuz daim olsun askoo
Deleted_15 kleopatranizzz durumları kötü diye üzülüyorum da böyle de yapmasın ya bizi trolluyo her seferinde 🤭
kleopatranizzz piyangobileti Muhakkak evliliğin verdiği sorumluluklar,çocukların ayrı sorumlulukları çok fazla yorabiliyor. Ama o yolda yürüdüğün kişi destekçiyse her daim ellerini sımsıkı tutabiliyorsa yol daha kolay ve daha güzel aşılabiliyor🫶🫀