• Muhabbet
  • Kekilinize hiç makas vurdunuz mu ?

Kekillikamisci kız bende bilerek öyle yqzdım sen geldin aklıma ahahaha ama bu yorumada çok güldüm hatta şuan gözümden işiyom o derece ahahaha 🤣🤣🤣

ESMERBOMBA_ özellikle çaba sarfetmedim dayanmak için aklıma bile gelmedi kendime kahkül kesmek 😅

ESMERBOMBA_ bu kadar ayrıntıya gerek yoktu ama neyse 😂

llanjalee ahh ahh ben kaç yıl o saçla gezdim benide küçükken çoğunlukla erkek berberine götürürlerdi çok gür kıvırcık taranması zor bi saçım vardo bende çok inatçıydım taratmıyordum acıyo diye erkek gibi traşım gelince gidiyordum berbere

ESMERBOMBA_
      Yapmadım ben ya küçükken 😂😂
      Ama ablam kesmişti saçımı küçükken,kurban olmuşdum yani 😂😂

Demokrit dün eltimin kızı kesmiş saçını 6 yaşında dünden beridir gülüyorum sabah aklıma geldi halada yapan çocuklar var hayret iyi yapmamışsınoz valla tebrik ederim 😀

ESMERBOMBA_
          İlk vukuatım 1.sinifa başlayacağım zamandı. Aldım saç fırçasını saçımın önüne maşa yapcam sözde fırçaya doladım saçı anam tarak saçtan ayrılmıyor 😅sonra aldım makası kırt kırt kestim saçımın önünde bi parça dimdik aşağı da yatmıyor. O zaman bayağı saç bandı taktim elim ayağımdi resmen 😂İkincisi de ortaokuldaydi sanırım yine maşa yapcam diye aynısını yaptım yine aynısı oldu bu sefer yandan almıştım saçı toplayınca kat kat kesim gibi duruyordu yani öyle sanıyorlardı 😁
          2 kez de Instagramda bir modeli denedim. Yarın kuaföre gidicem 🫣

ESMERBOMBA_ benim saçlarım ince telli çok birbirine giriyo hala öyle yani gün içinde bile tararım 😂 annem saçlarımı tararken arada mızmızlanıyorum diye kızardı bana hep inatçılığından saçların bile düğüm oluyo diye tarakla kafama vururdu 😂😅😂😂😂 hahahh canım anam bana kendimi aşağılık hissettirse de o zamanlar ,şimdi onu anlıyorum çok zorluyordum çünkü 😜

Hangimiz yapmadık ki dhfj perçem keseyim derken beceremedim. Sonra ondan kurtulayim dedim kökünden kestim saçı. Tabi çocuk aklı, dipten kesince bitecek sanıyorum, 1 cm saç tutami kaldı öylece önümde kisacik. Uzayana kadar ne cekmistimcdhdj ay birinde de kas ortamı jiletle alayim derken kaşıma da gelmişti yanlışlıkla jilet. Kalemle ciziyordum o kısmı belli olmasın diye lisede falandim ama o zaman dhdj