Kekillikamisci ayy o çocuğu akvaryuma koyup besleseydin🥴👀 bebenize sahip çıkın yaaa
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
HurremSultan abim evleneceği sırada kızın ailesi bize yemeğe geldiklerinde ,masada duran kuşlarımızın çiftleşesi tutmuştu 😂😂😂annemle utançtan öldük , hemen bir çarşaf gibi bişeyle üstünü örtmüştük 😂
HurremSultan yiyemezdi ki hemen içeri kaçıyo kabuğu da çok sert olan yavrumun narin dişlerine olurdu bir de hijyenik olmazdı , bizim miko da ufak bi travma yaşamış olurdu o ayrı 😂
Nietzsche hayvanlar çok etkilenmiş düğün telaşından Hayriye düğünümüz olmadı ama gel bı fik fik yapalım demiştir erko kuş 😂😂😂
llanjalee ay iyiki yakalamışsin dkdkd kız kaplumbağalar ısırıyormus doğru mu 😂
HurremSultan ben nenemlerde köydeydim onlar tarladaydı beni de eve yolladılar su için benden başka kimse yok biranda 4 tane köpek çıktı karşıma kocaman dizimin bağı çözüldü kaçamıyorum bile nasıl üstüme havlıyorlar ama o sırada köyden biri seslendi hemen geldi yanıma onun sayesinde parçalamadılar beni 👀🤷🏻♀️
HurremSultan evet ısırıyorlar da daha bana denk gelmedi bizimki uysal ya ,arada değişik sesler çıkarıyor ama yılan gibi tıss ssss böyle 😂😅😂
Deletedmom_18 Bende kim fare yazacak diye beklerken senin beni şaşırtmaman😂😂🤦🏻♀️
bukii27 ayyyy kız gerçekten mi🥴🥴
Ay çok korkunç ya hiç öyle köpekle kötü anım uok bende kesin öyle kalakalirdim🤐🤐
llanjalee ne bu kaplumbağa görünümlü yılan mi dkkdkdm
HurremSultan yıllar oldu ama ben hala unutmadım balıklarımı 🙄 tranva gbi oldu bana 😪
HurremSultan kız olmasın zaten anam ne gereği var
bukii27 Tahmin etmen gerekirdi 😅
HurremSultan valla bak ağzını da kocaman açıyo ve bende ki daha yetişkin de değil 😂
Nietzsche Ablamın kuşları beni her gördüklerinde çiftleşiyorlar.Ablamın evine gitmemeyi düşünüyorum uzun bir süre 😂
Deletedmom_18 hahahaahhaha aklım yerinde degildi 😂
HurremSultan Üniversitede iki aylığına tuttuğumuz ev fareli çıkmıştı 4 kişi aynı yatakta yatıyorduk korkudan sonra alıştık kapanla falan hallettik ama iğrençti ya evde yemek yapıp yemeyi bile midemiz almıyordu 😀
HurremSultan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️