Nietzsche hayvanlar çok etkilenmiş düğün telaşından Hayriye düğünümüz olmadı ama gel bı fik fik yapalım demiştir erko kuş 😂😂😂
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
llanjalee ay iyiki yakalamışsin dkdkd kız kaplumbağalar ısırıyormus doğru mu 😂
HurremSultan ben nenemlerde köydeydim onlar tarladaydı beni de eve yolladılar su için benden başka kimse yok biranda 4 tane köpek çıktı karşıma kocaman dizimin bağı çözüldü kaçamıyorum bile nasıl üstüme havlıyorlar ama o sırada köyden biri seslendi hemen geldi yanıma onun sayesinde parçalamadılar beni 👀🤷🏻♀️
HurremSultan evet ısırıyorlar da daha bana denk gelmedi bizimki uysal ya ,arada değişik sesler çıkarıyor ama yılan gibi tıss ssss böyle 😂😅😂
Deletedmom_18 Bende kim fare yazacak diye beklerken senin beni şaşırtmaman😂😂🤦🏻♀️
bukii27 ayyyy kız gerçekten mi🥴🥴
Ay çok korkunç ya hiç öyle köpekle kötü anım uok bende kesin öyle kalakalirdim🤐🤐
llanjalee ne bu kaplumbağa görünümlü yılan mi dkkdkdm
HurremSultan yıllar oldu ama ben hala unutmadım balıklarımı 🙄 tranva gbi oldu bana 😪
HurremSultan kız olmasın zaten anam ne gereği var
bukii27 Tahmin etmen gerekirdi 😅
HurremSultan valla bak ağzını da kocaman açıyo ve bende ki daha yetişkin de değil 😂
Nietzsche Ablamın kuşları beni her gördüklerinde çiftleşiyorlar.Ablamın evine gitmemeyi düşünüyorum uzun bir süre 😂
Deletedmom_18 hahahaahhaha aklım yerinde degildi 😂
HurremSultan Üniversitede iki aylığına tuttuğumuz ev fareli çıkmıştı 4 kişi aynı yatakta yatıyorduk korkudan sonra alıştık kapanla falan hallettik ama iğrençti ya evde yemek yapıp yemeyi bile midemiz almıyordu 😀
HurremSultan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bukii27 Yaz tatilinde dedemlere gitmiştik.Gece uyandım ve wc gittim.O zamanlar wc dışarıdaydı onların 🥲 Hayatımda gördüğüm en çirkin fareyi görmüştüm.Simsiyah ve tüylüydü.Benim de travma sebebim 🙊
Deletedmom_18 Ayyyy bana göre farenin güzeli çirkini yok hepsi Allah affetsin gözümde kötü 🤦🏻♀️
Travma olarak kaldı hayır dışkısı var kendi yok hiç evimde görmedim görmemde inşallah ama şaşırdığım bir olay yani neyseki bizi terketti ilk defa bir terkedilişime sevindim
bukii27 Belki de fare değildi 😅