Pinkoooo ftmgl2 inanmıyorum yaaa Allah’ım bunlar nasıl bir yaratık takip et delil topla Allah yardımcın olsun kuzum
brc12 Üzücü ama maalesef aldatıyor olabilir hemen söylemişsin bende öyle yapmıştım. Daha bir üst çakalı bende var çünkü sabah kaydetip akşam siliyomus numarayi
ftmgl2 Smartlady yok kuzum sadece numaranın kadın adına kayıtlı olduğunu biliyorum..arıyorum açmıyorda zaten mesaj attım görüldü bile yapmadı o kişi de ne yapıcam bilmiyorum
Georgina ftmgl2 watsapta istediğin numaranın mesajlarını kitleyebiliyorsun telefonuna başka biri girdiği zaman mesaj kesinlikle gözükmüyor kendin şifreyle girip görebiliyorsun i.. akıllı saatte gözüküp de telefonda gözükmemesinin nedeni bu olabilir..
cicekekmek ftmgl2 whatsapta ayarlardan gizliliğe girin orda var sohbet kilidi ben de bi Instagram videosunda izlemiştim
terliksihayvan ftmgl2 canım senin için kurcaladım şimdi buldum. Sohbetler kısmını aşağı çek yukarda kilitlenmiş sohbetler diye cikiyor
terliksihayvan ftmgl2 inşallah kötü bir şey görmezsin Allah şaşırtmasın içinde hayvanlık olan erkekleri inşallah 🤔
cicekekmek ftmgl2 üstte de yazmıştım sanırım gözden kaçtı whatsapta ayarlardan gizliliğe girin orda var sohbet kilidi ben de bi Instagram videosunda izlemiştim