• ANKET
  • Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻‍♀️

Bu sabah yine güneşin pesinden kosup uzak bir yere gittim ama orman biraz solgundu ya bizim burdaki baya yesil renkler cicekler kus sesleri falan halbuki hava durumu bana orayı gostermişti bekledigim gibi degilmiş 🥲🌸eve geri döndüm ve suan hava güneşli enerji fulleyecek kadar 🌻🤩uzaklara gitmeme hic gerek yokmus😂🤗sizler ne yapıyorsunuz? Pazar bakımları yapıldı mı?🧖🏻‍♀️💆🏻‍♀️gelsin mi bugün bu günesli havaya yakısır sekilde bol temizlik cicek kokulu bir post 😍🤩

Yaz insanı mısınız ?kıs mı ?

Yazı iple çekiyorum
Ben kış insanıyım

Rouge bakımlar yapıldı temizlik yapıldı hava mis gibi oğlumu parka çıkardık birazdan da eve geçip yemek yapıcam aşkım 🥰🤗

Rouge kız benim çalışmadığım evde olduğum gün hiç enerjim yok ,kalkamıyorum😞

Rouge Bugün benim çiçeklerimin bakım günü topraklarını saksılarıni yeniliyorum ama hava çok güzel çıkmak isterdim halim yok ☺️🌼🌼

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Alisveristeydik bizde yeni geldik eve yemek hazırlıyorum . Hava mükemmell oteesi 🌺🌺🌺 tam bı bahar havası var dışarda 💥💥 ayrıca senin manzarada mükkkkkkkk 👍👍

Rouge dışarda hava miss ama benim sabah bulantıları başladı sanırım bugün biraz zor geçecek gibi duruyor evin içine giremiyorum balkonda takılıcam gün boyu 🤭 tabi ki biz yaz insanıyız sisterr 🤝⭐🤸🏻‍♀️

Rouge Bizim burda güneş bi gidiyor bi geliyor ce ee der gibii😂🌻🌞 ama yağmur çiselendii etraf mis gibii toprak kokuyor⛆🌞 Karnım inanılmaz aç😁birazdan kalkıp yüzümü nemlendirip hafif bir makyaj yapıp iftar hazırlıkları yapıcammm🎈🤗

Rouge temizlik ve yemek yaptm akşama misafirim var şimdi kıImı unutuyorm bakımla güneşle hiç işim yok bugün 😂😂🥲

Rouge Ayy harika bir yermiş.Burda hava çok güzeldi oğlumu aldım dışarı çıktım arkadaşlarımla kahve içmeye bir gidişim bir de gelişim vardı eve suan çok yorgunum 😀😀

Rouge İyi pazarlar Tatlım
                    Oğlum yüzünden planlarımız kapı önünde değişti o yüzden yakın biryerlerde vakit geçirmeye karar verdik

Site içinde dolaşıyoruz 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

karamelek90 benimde tam tersi çalışmadığım zaman daha cok yoruluyorum onu yapıyım bunu yapıyım suraya gidiyim diye diye 😂tatili sonuna kadar degerlendiririm yoksa pazartesi calısmaya motivasyonum olmuyor ki enerjim yerlerde olur

lidyaaa__ çiçeklerle ilgilenmeyi cok severim ben evde cok bitki cicek vardı cok güzel yapmıstım ama solduklarında aglıyorum o yüzden artık hic cicek bulundurmuyorum 🥲