• ANKET
  • Mutlu ve bol günesli pazarlar ☀️🌻🙋🏻‍♀️

Rouge bakımlar yapıldı temizlik yapıldı hava mis gibi oğlumu parka çıkardık birazdan da eve geçip yemek yapıcam aşkım 🥰🤗

Rouge kız benim çalışmadığım evde olduğum gün hiç enerjim yok ,kalkamıyorum😞

Rouge Bugün benim çiçeklerimin bakım günü topraklarını saksılarıni yeniliyorum ama hava çok güzel çıkmak isterdim halim yok ☺️🌼🌼

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Alisveristeydik bizde yeni geldik eve yemek hazırlıyorum . Hava mükemmell oteesi 🌺🌺🌺 tam bı bahar havası var dışarda 💥💥 ayrıca senin manzarada mükkkkkkkk 👍👍

Rouge dışarda hava miss ama benim sabah bulantıları başladı sanırım bugün biraz zor geçecek gibi duruyor evin içine giremiyorum balkonda takılıcam gün boyu 🤭 tabi ki biz yaz insanıyız sisterr 🤝⭐🤸🏻‍♀️

Rouge Bizim burda güneş bi gidiyor bi geliyor ce ee der gibii😂🌻🌞 ama yağmur çiselendii etraf mis gibii toprak kokuyor⛆🌞 Karnım inanılmaz aç😁birazdan kalkıp yüzümü nemlendirip hafif bir makyaj yapıp iftar hazırlıkları yapıcammm🎈🤗

Rouge temizlik ve yemek yaptm akşama misafirim var şimdi kıImı unutuyorm bakımla güneşle hiç işim yok bugün 😂😂🥲

Rouge Ayy harika bir yermiş.Burda hava çok güzeldi oğlumu aldım dışarı çıktım arkadaşlarımla kahve içmeye bir gidişim bir de gelişim vardı eve suan çok yorgunum 😀😀

Rouge İyi pazarlar Tatlım
                  Oğlum yüzünden planlarımız kapı önünde değişti o yüzden yakın biryerlerde vakit geçirmeye karar verdik

Site içinde dolaşıyoruz 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

karamelek90 benimde tam tersi çalışmadığım zaman daha cok yoruluyorum onu yapıyım bunu yapıyım suraya gidiyim diye diye 😂tatili sonuna kadar degerlendiririm yoksa pazartesi calısmaya motivasyonum olmuyor ki enerjim yerlerde olur

lidyaaa__ çiçeklerle ilgilenmeyi cok severim ben evde cok bitki cicek vardı cok güzel yapmıstım ama solduklarında aglıyorum o yüzden artık hic cicek bulundurmuyorum 🥲

Eskobar hhahahaah senin yorumunu gormeden aynısını söylemem😂😂