Arennn borç olarak vermemekle iyi yaptınız, çünkü onlar sonuç olarak size yapıldı. Yarın öbür gün sıkışsanız ki, ev almışsınız sanırım o zaman bile sizin olan altınlarınız size verilmemiş, böyle bir durumda borç olarak verilse ne kadar sürede geri öderler emin olamadım. Ben aile evinde oturuyorum, eşimin annesigil, teyzesigil, dedesigil… Baya aile apartmanı yani.. Ama şöyle bişi, benim ailemden de yakın insanlar oldular bana yeri geldi. Ne evimize, ne düzenimize, ne de bize karışırlar.. Eğer karşınızdaki kişiler böyle olsa, evet aile evi mantıklı olabilir derdim. Ama zaten sıkıntılı bir durum yani, dediğiniz gibi ağzınızın tadını bozmaya hiç gerek yok. Eşiniz konusuna gelirsek.. Bence yılmamalı, sınır çizgisini korumalı. Yeri gelir sert bir dille uyarır (eğer tatlı dille anlamıyorlarsa), yeri gelir mesafe koyar… Ama size yapılanları unutmaması lazım. Mesela düğünde bile, kimseyi karıştırmamalıydı. Benim eşimin ailesi çok iyi insanlar olsa bile, (bazen kayınvalidem bana şöyle yapsan daha iyi olur sanki kızım der), ben yine istediğim gibi yaparım her şeyi. Ama eşim sert bir şekilde, ‘Herkes kendi evine karışsın.’ falan der. Eşimin ailesi kapalı, ama benim ailemde kapalı kişi yok. Ve ben turizm olan bir yerde büyüdüğüm için mesela düğünde dekolte falan giyerim. Ne eşimin ailesi, ne eşim karışır. Sonuç olarak eşim beni böylee tanıdı. Yani evet, eşiniz iyi biri sanırım ama ailesine karşı biraz daha sert tepki koyabilse, kayınvalidenize biraz diş gösterse, eminim bir çok şeyi yapamazdı kayınvalideniz. Çok rahat bir şekilde diğer kızı da zorlamaca bazı şeyleri maruz etmek asla doğru değil. Siz bence hiç bir olaya dahil olmayın, karşı tarafın ailesi de, kız da dişli çıkarsa kayınvalidenizin vay haline😂 Oturduğunuz yerden de ayrılmayın, ağzınızın tadını hiçç bozmayın, gerek yok😅😂