• Cinsellik
  • Duşta seks (linçlemek için girme)

gizew hahahah akıllardaki soru😅kuşumu az daha Sokak kedisine kaptırıyormuş hâlâ tripliyim. Gönlümü almaya çalışıyor 😅

gizew birazdan mum gibi eritir buz dağı kalbimi😅😂

gizew dert etme ya biz öyle çok kırgın kalamayız birbirimize😅ama kuşun da tribin yedi garibim hahah😅ya Sokak kedimiz var sen hangi akla hizmet kapıyı açık bırakıp aşağıya iniyorsun, bir dakika bile olsa😂

gizew eşim merhametlidir, gönül almayı bilir, özür diler, o yüzden böyle ufak şeylerden çok uuzn süre birbirimize karşı kırgın olamayız. Hele ben.. Bir güzel sözüne tav olurum😅şimdi bile suratım asık ama sürekli güldürüyor, görmesin diye yan tarafa dönüyorum 😅😂

gizew aldı gönlümü valla😅orkide almış kız bana, odaya saklamış. Ben yürüyüşe çıkmıştım, o da evden çıktıydı😅o sıra almış, birde yüzüğüm parmağıma küçük geliyordu, istediğim yüzüğü almış😅😂günü de belirdi arkadaşıma gitmek için😂😅

zeytep ay maşallah daha ne olsun 😍 affedersin artık onu 😁

zeytep Haha buna en çok ben mutlu olmuş olabilirim 🤭

coffe sen duşa gir gerisi gelir suyu kapatmayın 😂😂😂😂😂😂😂

Oyyyy neler neler yazılmış hepsini tek tek okudum ama tek tek cebap veremem mdösmd
          Bizim duşa kabin geniş o konuda sorun yok
          Ama bilmiyorum yatak daha rahat sanki
          Bir de regl bitmedi kii 🥲
          O değil de kızlar ben evleneli 2 sene olacak
          Hiç zevk alamazdom canım yanardı ağrım daha çoktu olabildiğince ertelerdim ilişkiyi
          6 ay önce doğum yaptım ilk iki ilişki de yine ağrım oldu da şu an öyle değil
          Tam tersi bende istek arttı ve ağrım yok
          Bu arada doğumum sezeryanla oldj

Doggy i ben sevmiyorum yaa başka pozisyon önerin jcösdm

coffe ya bendede doğumdan sonra bir istek arttı ama ben bir yıldır evliyiz hiç zevk almıyorum hala da aynı ya istiyorum olunca geri memnun olmuyorum niye istedim ki diyorum