zeytep Elisam2022 pozisyonu çok iyi ayarlamak lazım, az bir eğim olabilir, o da zaten iki taraf ada aşırı haz verir🤣 penis duvara çarpar, sen mest olursun, koca mest olur e daha ne😅🤣
pinkdreamss zeytep benide cidden acaba dıyorum anası yanlış ay mı dıyor da doğru teyzeleri falan da Eylül diyor shshshsh
zeytep Kızlar kv’me misafir geldi. Ben etiket yapcam, yapmadıklarımı siz yapın. (hemen aşağı incede ondan fazla vaktim yok) 🤣 @busenihicalakadaretmez @buzdankalpler @Bugsbunny @Buzlulimonatam @Ask_hosmus @Askokuskom @brc12 @bitterdelisi24 @Cicekliperde @Coolness @cinkokarbonpil dnz23 @Eskobar @ESMERBOMBA_ @etoile @enerciiiii @Elisam2022 @Fatgi_ @HurremSultan 😔@gizew @kanalize @kurufasulyegibi @keyfimvekahyasi @kleopatranizzz @kizatasozu @lidyaaa__ @lionmomma @llanjalee @Medusa @Mihrimahnur @MedavikPastam 😔 @Pinkoooo @piyangobileti @perimasali802_ @pinkdreamss @sadbarbie @Susunbebekuyuyo @superisi_ @sekerlikiz @successfulwoman @Usnac95 @Yasak_elma Unuttuklarım olabilir, kusura bakmayın, dediğim gibi şimdi aşağıya incem, sizinde can-ı gönülden listeye ekledim😁 Haydinnnn posta😁 Zaten bazı arkadaşlar yorum yaptı ama etikete başlayınca gaza geldim😁🤣
pinkdreamss gizew aynen canım dırek söylemedım tabi ama ben kendime bakıyorum. Çocuklar uyur bakımı mı yaparım görür biliyor kıme süsleniyon ne bu kıme bakım yapıyon odun odun laflar yaşım daha genç bende ısterdım alev alsın ortalık ama bızımkınde iş yok 😂😂😂 olsun bitti hadi ben bok gibi de koksam mecbur sun yatıcan benimle diyor resmen beni de bu sinirlendiriyor hıc sevmedıgım şey ne olduysa oldu adama içi geçti valla 36 yaşında ben 26 😂
zeytep enerciiiii olsun canım, sorun değil. Biliyorum biraz uzun post oldu ama ancak bu şeklide ayarlayabildim😅ve şuan sadece klasiklerden başladım, daha ne bombalar gelecek 😅🤣
zeytep gizew kız napiyimm🤣aşağı indim, şimdi geldim amaaa, ee post hâlâ ölü😅nerde sizde ki bu enerji yavv😅🤣
zeytep dnz23 güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım☺️🌹♥️ve hepsini okuduğun içinde teşekkür ederim, biliyorum biraz uzun bir post ama anca böyle ayarlayabildim😅daha devamı da gelcek yani, bitmedi 😅giriş kısmı anca klasiklerle başlamış oldu😅