kizatasozu niye böyle birsey yapıyorsunuz ki ben anlamadım şimdi koca da var
Duş başlığıyla mast denemesi. Başarısız
Starblog onun nasil haz vereceğini düşünüyorum şuan ama nasıl yapılıyor en ufak bir fikrim yok 🤔
enerciiiii mesela benim de evde var koca denilirse tabi ama kıçını devirdi yatıyor Allah’ın öküzü şimdi ben duş başlığını denesem haksız mıyım evdekini kocadan sayabilir miyiz yine de hiç anlamıyorum yapmadım yapamam
piyangobileti yani bilmem n3 olursa olsun bana saçma gelir onu yapmak herkes bir değil bazıların libido tavan rahatlamak zorunda 😅
enerciiiii duş başlığı yine iyi en azından alttan tazyik veriyor üniversitede bana dediler ki evde sarimsak döveceği varsa kullanma ilk başta anlamamıştım sonradan çaktım mevzuyu ben çok safmisim 😂
enerciiiii kocayı da kullanıyorum zaten ilişkiden sonra duşa giriyom ya çok arada yaparim bunu. Herşeyin tadı ayrı bununda tadı ayrı niye mahrum kalayım?
Elisam2022
Öyle yapıyorum, bacaklarım falan titriyor çok zevkli ama orgazm olamıyorum.
kurufasulyegibi
İşte orgazm edemeyince böyle şeylere ihtiyaç duyuyorum
kizatasozu bilmem ben hiç ihtiyac duymadim o an ne düşünürüm nasıl görünürum gülerim be kendimde 😆😆
piyangobileti bunu da denicem sizin yüzünüzden sarımsak dovecegjni değil tabi sırf merakımdan deniycem başıma birsey gelmez inslh meraktan😅😅
enerciiiii bişey dusunmuyorum yapmazsam rüya görüyorum o yüzden arada yapmak lazim
enerciiiii Kız bekarken hiç mast yapmadın mı
Usnac95 yaptim ama böyle değil ilk akla gelebilecek şekilde zaten 2 veya 3 defa anca yapmışımdır ne zmn yaotigimi bile hatırlıyorum sayılı yapmışımdır çünkü 😅😅
abasiyanik hahahha garibim diyecemde benim duş başlığı patlak yıllardır taslan kovadan alıp suya çimiyom desem hahahah
- Düzenlendi
enerciiiii ay bende mum duymuştum yaa hani şu kalın bilem gibi olanlar varya ondan ıyy öğğ saeımsak döveci ne alaka bide şey insanın başına ne gelşrse meraktan bide şeyden geliyomuş aman dikkat haa
Usnac95
Bekarken de evliyken de sana şimdide hiç mast yapmadık özellikle bekarken yokluğunu dahi hissetmedim.
Şu formda bekarken mast yapmayan benden başka var mı acaba ayrıca evliyken başka şeylerle tatmin olmak ayrı vi tuhaf geliyor eşleriniz yapsa adım gibi biliyorum üzülürsünüz 🫠
busenihicalakadaretmez Bn varım canım kız mast ne onu bile ewlenince öğrendim hiç bir gün gerk duymadım tatmin olmak ne ilişki ne bilmezdim yani araştırıp okuyup izlemezdim şu duş başlığı da acayıp olmus nasıl aklınıza geliyor kız 😂😂 biz kocayla zor yapıyoruz hiç mi acmyor oranız buranız dünde biri makkatan ilişki meraki sarmış yazmıs buraya tövbe ramazan ramazan günaha sokuyorlar insanı normal yolar varken neden B*k yolu afedersiniz
mavidenyoksunun koca yapamıyooooo napalımmmmm anca kendini düşünüyor