busenihicalakadaretmez hahah
😂😂Der valla, ama görsen ne de güzel yapıyor hint taklidini😅100 yıllık hintli sanki😅😂
Birazda magazinnnn
- Düzenlendi
busenihicalakadaretmez hiç sevmem kendilerini😅 candanlar, krirmcan falan asla izlemem ve bana çok salak geliyorlar ya😅
busenihicalakadaretmez O 900 yaşına kadar yaşıyo da, bu eleman kaç yaşına kadar yaşayacak😂 Bu nece bi hayal gücüdür😂
busenihicalakadaretmez şu kafadan istiyorum
busenihicalakadaretmez ya bi ara guzel ünlüydü bi kac bsy denedi olmadi öne cikma seysidir buyuk ihtimal
busenihicalakadaretmez astral seyahate inanıyorum, bunun astral seyahate çıktığınada inanıyorum, hatta Kenan Işık ile ilgili söylediği şeyleri çok daha öncesinde bende eşime söylemiştim ama bu yorumunu abartı buldum artık fazla uçmuş bu defa alemler arası😂
busenihicalakadaretmez ee. Nereye kadar böyle hatırlanacak bi zaman sonra millet sallamaz kendi değerini düşürüyor konserine bile giden olmaz deli diye 😂
busenihicalakadaretmez ya bak bu adam bu konulara girdigi ilk zamanlarda inaniyordum cunku gercekten astral seyahat var ve dunya, kainat bize anlatilandan ibaret olamaz diye dusunuyorum ha tutarli bi kanitim da yok ama dusuncem bu bi ara metafizik olaylara cok merakliydim her neyse ama yusufcum suan asssiiiri ama asssiriii sacmalamissin yavrum ya sana inananlara bile (bkz. Ben😂) yohhaamiiinaaa dedirttin yani
busenihicalakadaretmez Bu da kafayı sıyırdı , iyi adamdı oysa çalıştığım yere çok gelirdi sıcakkanlı sempatik biriydi o zamanlar ,şimdilerde popüler olma aşkına deli rolüne girip sonra kendilerini o role ciddi anlamda kaptırıyorlar
zeytep
Şimdi bende izlemiyorum ama başka yerlerde karşıma çıkıyor 🫠
llanjalee
Para hırsız insanların gözlerini boyuyor. Bazen düşünüyorum Rabbim bende bunlar bir gibi olmayayım diye beni zengin etmiyor diye 🤪 zaten hiçbir zaman hırslı biri olmadım incelediği yerden kopar hep hayat felsefesi ile ilerleyen biriyim 😅
newmommy_
Zaten şöyle bir şey var 3 boyutta yaşayan varlıklar var. Hatta hocanın birisi ilk insanlarla alakalı başka şeyler söylemişti ama bir astral seyahatten emin olamıyorum 🙂 Yusutucuğa gelince amca ilgi çekmek dikkat çekmek hatta ben astral seyahat yaptığına bile inanmıyorum. Eyvah ben unutulacak mıyım bir saçmalıyım da en azından gündemde kalayım falan diyor.😃
Coolness
Ben astral seyahatin oğlum olmadığına dair kararsız kalmak da birlikte bu adamın astral seyahat yaptığını artık hiç düşünmüyorum neden diye soracak olursan şimdi bu uzaylı sevgili muhabbeti ile de iyice yalancı durumuna düşürdü kendini 😅 hiç yok efendim uzaydan sevgilim var mars’tan ex aşkım var jüpiter’den benden hoşlanan var diye diye kafayı yedi
Zamansiz_
Bende öyle düşünüyorum bir çoğu öyle yapıyor zaten. Hele o tiktok 🤢🤢
Cicekliperde
Biz yinede kendimizi riske atmayalim bu işi Yusuf ve onun gibilere bırakalım 😃
Medusa
Belki de aşkının yanında daha uzun yaşatacak yusuf 🤪 hani şu pembe saçlı oğlan çocuğu vardı ya onun gibi uzay yaşı da vardır 🫠