Coolness
Ben astral seyahatin oğlum olmadığına dair kararsız kalmak da birlikte bu adamın astral seyahat yaptığını artık hiç düşünmüyorum neden diye soracak olursan şimdi bu uzaylı sevgili muhabbeti ile de iyice yalancı durumuna düşürdü kendini 😅 hiç yok efendim uzaydan sevgilim var mars’tan ex aşkım var jüpiter’den benden hoşlanan var diye diye kafayı yedi
Birazda magazinnnn
Zamansiz_
Bende öyle düşünüyorum bir çoğu öyle yapıyor zaten. Hele o tiktok 🤢🤢
Cicekliperde
Biz yinede kendimizi riske atmayalim bu işi Yusuf ve onun gibilere bırakalım 😃
Medusa
Belki de aşkının yanında daha uzun yaşatacak yusuf 🤪 hani şu pembe saçlı oğlan çocuğu vardı ya onun gibi uzay yaşı da vardır 🫠
zeytep vallahi hiç takdirde yine iyi şimdi bak sana deli taklidi yapıyor 😃 şaka yapmış sözde.
Ama bak para için insanların çoğu artık bunu yapıyor hele orta yaş Allah şaşırtmasın. Bu arada bende orta yaşa geliyorum Allah’im sen aklımı koru
gizew
Biliyor musun aynısını ben de düşünüyordum çünkü onun gibi olanlar ondan farklıydı hatta bir ara magazin programında çıkmıştı anneme şey demiştim bence bu bilerek yapıyor gay falanda değildir demiştim 😁
busenihicalakadaretmez İnşallah değildir ama 😂
busenihicalakadaretmez benimde arkadaşım atmıştı, öyle gördüm, paylaşabilirsem paylaşayım
busenihicalakadaretmez ben astral seyahata inanıyorum, ama bu kişi yaptı mı dersiniz, bilemem😅🤣ünlüler çok farklı ya, sırf yeniden popüler olabilmek için saçmalıyorlar.
busenihicalakadaretmez aynen öyle para böyle yapıyor bazı insanları 😂
busenihicalakadaretmez niye kız tertemiz beyin.
busenihicalakadaretmez mikremini askere gonderemedik bi gitmiooo🥲😂😂 tiktok demisken o aklima geldi