kızlar bir çoğumuzun bu kilodan benim gibi başı brlada bazıları doğuştan şanslı yiyip kilo alamayanlara selam olsun 😂😂😂 ben öyle değilim ne yesem yarıyor hayatım diyetle geçiyor çocuklar olduktan sonra da artık iyice kilo aldım hamilelikte ya benim yaşımda arkadaşlarım zayıf canım çok sıkılıyor benimde afedersiniz göt bir yandan göbek bir yandan fışkırıyor ne giysem daha önce diyetler yaptım ve verdim de şimdi yine aldım bu kısır döngü bitmiyor niyeyse
Tiyolarımızı birbirimize anlatalım hem bilmeyen. Öğrenir yada heveslenir
Ben kilo verirken 3 litre kesinlikle içerdim en az 2
Sabah aç karnına limonlu su içiyordum hem diyette olduğumu hatırlıyordum sabah su içerek başlayınca iyi oluyor doyuyorsun biraz
Kahvaltı öncesi kahve içersem de iyi oluyordu
Ben belime korse takmıştım ve çıkarmıyordum inceldi belim bunu da yapın
Yeşil çay içemiyordum limon sıktım buz koydum bazen maden suyu Buda güzel oluyor
Mehtap Yakut çayı var onu içicem şimdi de peki sizler

esmermelek hamile kaldığım kilomun altındayım şuan gören hani bebeği kim doğurdu diyor (kıskanç kaynanam bile) Nasıl oldu yazayım ama herkesin bünyesi farklı sanırım bende işe yarayan başkasında işe yaramayabilir

Hamilelikte çok kilo almadım bulantı döneminde 3-4 kg vermişim yemeklerden tiksinmiştim sürekli aynı şeyleri yiyordum
    Şuan aynı tiksinti devam ediyor yediğim şeyler sınırlı ve porsiyonlarım küçük özellikle bu porsiyon küçültme işe yaradı
    Lohusalıkta aşırı terliyordum günde üç dört sefer üst değiştiğimi biliyorum ama çok da su içtim bence terleme de kilo vermeyi etkiliyor
    Vee korse. Ben kumaş korse tercih ettim alt tarafı kilot ve şort üst kısmı göğüs altına kadar olanlardan Lcw sitesinten almıştım
    Bebeğe yalnız baktığım için aç geçirdiğim günlerim oldu özellikle ilk üç ay yemek yemeye fırsatım olmuyordu
    Çok su içiyorum elimde tupper dolaşıyorum evde bazısı hiç içmez aklına gelmez benim canım su istiyor gün boyu
    Kısacası boğazı tutup yemezseniz gidiyor😅

newmommy_ insanın gaz veren arkadaşı olmalı bide oda kilo vermeli kilolu olmalı aynı olmalı iyi oluyor benim çevremde var iyi oluyor da zayıflar psikolojimi bozuyor görmek istemiyorum onları 😂😂😂 bide kilolu arkadaşımla dövüşüyoruz bazen kilomuz aynı kilolarımızın sıkıntısını birbirimizden çıkarıyoruz 🤪🤪🤪🤪

newmommy_ benimde diyet listem var baya 😂😂 yapsak diyetisyen çok diyet listesi çok benim kankam var onla beraber başlıyoruz biz kilomuz aynı sayılır beraber gaz verip evden çıkıyoruz ikimizin 2 cocğu var iyi oluyor yaşları da aynı hep kilo konuşuyoruz ortak noktamız çok tartı resmi atıyoruz birbirimize işte yediklerimizi sende öyle çevrende varsa güvendiğin sevdiğin bi tane arkadaşın onla takıl sana iyi gelir evin yakınsa beraber çık bizim uzak kulaklık takıp beraber çıkıyor gibi çıkıyoruz bazen bişey yiyeceğimde resim atıyorum bana sakın yeme diye kızıyor arayıp 😂😂 aynı kilonda yoksa bile diyete girmek istiyen bi arkadaşın varsa iyi olur bende bıktım cidden yeşil çay ödem suyu içmekten

esmermelek ben aşırı masrafsızımdır bak zaten yediklerim sınırlı lahmacun yeter bana hiç et kebap aramam 😅😅 şu kilomu koruyayım da yeter diyorum çünkü direnç kilomdayım sanırım daha düşmüyor ramazanda bile 500 gr düşmüş sadece

esmermelek kilolu olunca mecburum ve yaza zayıf olmak zorundayım düğünler felan var öyle oluyorum watsaptan öğünlerimi felan atıyorum arkadaşlarla motive oluyorum

delikcorap spor da yapıyor musun yoksa sadece porsiyon kısıtlaması kalori açığı yaparak mı verdin canım