esmermelek
Geceden bir bardak suya bir ceviz koyup sabah suyu icip o cevizi yiyorum sonra bir bardak limonlu su iciyorum
Gün icerisinde nane limon yesil elma tarcin tane karabiber koydugum detox suyumu iciyorum 1 litre..
Aksam yatmadan yogurda zencefil biraz limon damlatip tüketiyorum yatiyorum
Kalorie acigi olusturarak ve spor yaparak 10 kilo verdim
Tarihe bakmadim yani su zamanda verdim diyemem
April han ve leslie tavsiye ederim

esmermelek Ramazana girerken eşimle ben kan tahlili verdik. Dahiliye uzmanı eşimi diyetisyene yolladı insülin direnci yüksek. Şeker hastası adayısın dedi Kontrollü kilo vereceğiz dedi. Verdiği listeye uyıyor kocam ekmek yok bol su sebze yemekleri tatlı yok meyve zaten yemez. Kısacası yemeyerek kilo veriliyor zaten en zorı boğazı tutabilmek. Tartıda ![Görünen -3 ama bakalım yyağdan ne gitmiş. 😁

ESMERBOMBA_ bayramdan sonra benide etiketleyin bende kilo vermek istiyorum sizin gaziniza bende veriyim tek başıma zorlaniyorum başla bırak oluyor hep 😂

newmommy_ aşkım gidiyorsun sonra pes ediyorsun bende senin gibiyim diyete başlıyorum sonra bırakıyorum olmuyor bir türlü diyete uyamiyorum 😂😂

kanalize her gece her gece insan bıkmazmı hep eşim yüzünden her gece yiyiyorum bende 😂😂

Pinkoooo bende ya🥲 ramazan bitsin de özledim cips çerez masası kola enerji içeceği falan film açıyoruz çok güzel gidiyor

Pinkoooo mümkün değil abur cuburdan vazgeçilir mi zaten direnç kilomdayım sanırım daha inmiyor almayayım da tek vermesemde olur 😅😅 Millet ramazanda bir sürü kilo verir ya ben gram (500gr) vermişim 🥲 çünkü iftarla sahur arası ağzıma cips tıkıştırıyorum

Pinkoooo boy 1.58 kilo 66 evlenirken 59 kiloydum mis gibi evlendikten sonra kilo aldık geceleri sürekli abur cubur, tost, pizza söylüyor yiyorduk sabahlıyorduk akşama kadar uyuyorduk şimdi de doğum yaptım daha inemiyorum çok şükür vücut aynı ama az bir alt göbeğim kaldı o gitmiyor