Pinkoooo evet o sıralar maalesef etrafımda giyimime karısan o kadar insan vardı ki bi anda kapandım kendimi hazır hissetmeden kapandıgım için sanırım böyle hissediyorum çünkü dolabımda elim hep siyaha gidiyor ve artık hep aynı şeyleri giymeye başladım

Balikkadini
    Evliysen göbeği açık mini falan giyme derim cünkü eşinle aranda sorun olabilir ben saçıma birşey kullanmıyorum düzenli olarak kestiriyorum onun dışında bir şey yaptığım yok

Balikkadini Anladım zaten düşüncenizden baskıyla kapandiginizi ama dediğim gibi sizin hayatınız açıl diyemem günahını sevabını sende biliyorsun ben sana sadece nasıl rahat ediyorsan öyle yap diyecem canım senin hayatın senin kararın 🥰

Balikkadini
        Dediğim gibi bu tür konularda iyice düşünmek gerekiyor sonradan pişmanda olabilirsin açıldığına tekrar kapanmak istersin belli olmaz bu hakkında hayırlısı olsun

Pinkoooo
          Ya ben giydiğim için biliyorum çok kavga ediyorduk eşimle niye millet senin göbeğine kıcına bakıyor diye giymemek en iyisi cünkü arayı bozuyor ister istemez kıskanclık krizi e bizim Türkiye’nin erkekleride hiç kadın görmemiş gibi bakıyorlar

Pinkoooo evet zaten bende o kadar açılmam en açığım tişört olur sadece kapalılığın hakkını veremiyorum eve akrabalar geldiğinde boynum açık tülbentim arkada oluyor

Balikkadini
              Giymek istersen evinde giy bak ben evde eskisi gibi kısa ve dar giyiniyorum dışarda giymiyorum artık açığım ben evde kısa mini giyiyorum ama artık dışarısı İçin uygun degil onlar