• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

Lütfen bu konuda daha hassas olalım kızlar belki duyar okur çıkan asılsız haberlere itibar etmeyelim acısını asla alamayız ama yanında olduğumuzu bilsin

newmommy_ evet ya allahim 8 aylik bebegime bakiyorumda Düne kadar uyumuyOr diye dert yaniyordum allahim evlatlarimizi bize bagislasin 😭🙏🏻

Allah sabır versin annesine. Gerçekten çok üzücü bir durum. Söylenecek çok söz var ama insanın bütün sözleri tükeniyor. 😔

BlackMambaa_ bilmiyorum tam kimisi diyo kiskanclik kimisi diyo cinnet ama hicbir sey allahin verdigi cani almaya sebep olamaz hele de agzi sut kokan bebegin 🥺🥺 nasil bi dunya bu yarabbimm

BlackMambaa_ habere cikti sonrasinda kidsdeki biri etiketliyor anneyi boyle boyle bi olay olmus haberin var mi tesadufler silsilesi basliyo bi anda ve olayi yasan sordugu kadin cikiyo☹️

blondee evet rabbim gonlunu ferahlatsin acisini azaltsin dinmeyecek bi sizi

BlackMambaa_ o kadar haklisin ki bi yandan diyorum keske anne de bu aciyla hayatta kalacagina rahmetli olsaydi bi yandan da gunaha girmekten korkuyorum allahin sag biraktigi can hakkinda nasil
      Boyle dusunursun diyorum soylenecek cok soz var ama mecal yok gercekten

blondee kadin aldatmis mi diyorlar ya ne kadar acimasizlar farz edelim ki boyle bisey var bunun cezasi bu mu olmaliydi ya

nuryollanna bir suru sey soyluyorlar canim biz de tam bilmiyoruz tek bildigimiz 4 aylik melek annesini bu kotu dunyada yapayalniz birakarak cennete gitti

newmommy_
            Olan oldu canım daha sabır dilemekten dua etmekten başka birşey gelmez elimizden rabbimde onu öyle imtihan ediyor imtihan dünyası burası o bebek annesini cennet kapısında bekleyecek annesig gelene kadar

Böyle şeyler okuyunca derdim var demeye de utanıyo insan gerçekten 😔 bebeğim uyumadı yemedi gazı var vs diye düşünürken nasıl da zor ve büyük sıkıntılar gibi geliyor insana .. Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın