BlackMambaa_
Çok zor gerçekten. Düşündükçe kötü oluyorum..
HappyKids @aselincimom (hassas)
Buzlulimonatam
Ay allahım nasıl bir sınavdır bu
İlk başta olaya iyi yönünden baktım adama hak vermek lazım dedim de haklı bir yanı yok Ya
- Düzenlendi
blondee
Nasıl bir imtihandır bu :(
Tamam bak bıkmış olabilirsin Anlarım kendine zarar verirsin oda tamam ama sucu günahı olmayan bir cana nasıl kıyıyorsun birde sen babasın baba kendi canından olan bir çocuğa adam şuanda kadına en büyük cezayı vermiş oldu kendince o an o kadının gözü önünde hiç gitmeyecek herkes eş olamıyor Allah eşin de hayırlısını versin gerçekten zor
Adam şuan bir uyansa neden niçin yaptığını soracaklar belki söyleyecek belki söylemeyecek belki aklı gerçekten yerin de değildi o gün ama aklı yerine gelince ne yaptığını hatırlayınca eminin ki pişman olucak ama iş işten geçmiş olucak
Bir yandan da şöyle bakalım
Melek geldi melek gitti
En azından bu pis dünyadan kurtuldu o masum can
Sebep ne ki acaba kıskançlık olduğunu düşünmüyorum Ya kadının profiline baktım kadın öyle yanlış yapacak bir tipte degil bence başka bir şey vardı araların da ya
BlackMambaa_
Aldatma olayı da muamma. Herkes bir şey söylüyor. Yani işin aslını hiç bir zaman belki de öğrenemicez.. Keşke biraz daha hassas olsalar..
blondee
Nasıl bir zihniyet Ya en çok kadına üzülüyorum şuan ne haldedir Allah bilir şuan perişan haldedir kadın o kadın daha yaşamak istemez ki
blondee
Allah sabırlar versin biz yavrumuza bakmaya kıyamazken bile bazıları işte böyle şeyler yapıyor
BlackMambaa_
Daha bugün öğrenmiş bebeğin vefat ettiğini.. Ay deliricem gerçekten nefes alamıyorum.
blondee
Ay yavrum Ya kıyamam 😢
Lütfen bu konuda daha hassas olalım kızlar belki duyar okur çıkan asılsız haberlere itibar etmeyelim acısını asla alamayız ama yanında olduğumuzu bilsin
newmommy_ cok üzüldüm . Allah rahmet eylesin. Neden cinnet geçirmiş ?
newmommy_ amin, kesinlikle annenin psikolojisini düşünemiyorum
newmommy_ evet ya allahim 8 aylik bebegime bakiyorumda Düne kadar uyumuyOr diye dert yaniyordum allahim evlatlarimizi bize bagislasin 😭🙏🏻
Allah sabır versin annesine. Gerçekten çok üzücü bir durum. Söylenecek çok söz var ama insanın bütün sözleri tükeniyor. 😔
BlackMambaa_ bilmiyorum tam kimisi diyo kiskanclik kimisi diyo cinnet ama hicbir sey allahin verdigi cani almaya sebep olamaz hele de agzi sut kokan bebegin 🥺🥺 nasil bi dunya bu yarabbimm
BlackMambaa_ habere cikti sonrasinda kidsdeki biri etiketliyor anneyi boyle boyle bi olay olmus haberin var mi tesadufler silsilesi basliyo bi anda ve olayi yasan sordugu kadin cikiyo☹️
Buzlulimonatam hah evet tam da boyle olmus
BlackMambaa_ o kadar haklisin ki bi yandan diyorum keske anne de bu aciyla hayatta kalacagina rahmetli olsaydi bi yandan da gunaha girmekten korkuyorum allahin sag biraktigi can hakkinda nasil
Boyle dusunursun diyorum soylenecek cok soz var ama mecal yok gercekten