• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

newmommy_ Ece taburcu olmuş canım eşinin de bağlı olduğu karakolda ifade vermeye gitmiş karakoldu galiba inan ne yazdığımı bilmiyorum Google de de yeni paylaşılan bilgi de asel kuşu samsuna götürmüşler mezarı orda olacakmış 😔

Dünden beri aklımdan çıkmıyor gerçekten Allah sabır versin annesine çok üzgünüm..

newmommy_ Ailevi konular diye tahmin ediyorum. Eşi galiba kendi tarafına cok yedirmiş, akıllanmamış en sonunda anlamış filan yazıyordu geçmiş yazıları sayfasında bulabilirsin.

Buzlulimonatam
        Gebersin..
        Şimdi ne oldu Bir anneyi hayattan kopardı Annenin bütün yaşam sevincini elinden aldı o kadın daha yaşamak istemez ki evladını kaybetti
        Çocuktan ne istedin Ya küçücük bir can ne istedin O kadının gözü önünde hiç gitmeyecek o an her gün her saat başı aklına gelicek gözü önünde canlanacak uf allahım sen en adaletli olansın kabrini dar eyle

newmommy_ aldatma yok arkadaşlar . Adamın yakınını tanıyoruz denilene göre zaten aile Ece’yi istememiş önceden nişanlılarmışnsonra nişan atmışlar . Daha sonra kaçarak evlenmişler falan. Ama aile hep ön yargılı. Ve kidste arkadaşıma Samsun’daki evini su bastığını kv ve kp her gün evlerinin oraya gitmesine rağmen ilgilenmediğini söylüyor . Zaten Ece ve aileyle ilgili hep sorun varmış muhtemelen o yüzden oldu. Kurşunda sadece iki kere sıkılmış birini kendine diğeri bebekten Ece ye veya Ece’den bebeğe gidiyor tam bilmiyorum öyle dendi yalan olmasın .