Buzlulimonatam BlackMambaa_ estağfurullah canım olur mu öyle şey sonuçta insanız kalbimiz acıyor merak etmekte en doğal hakkımız.
Buzlulimonatam BlackMambaa_ şimdi baktım da Facebook’tan kocası da ölmüş yarın ikindi namazından sonra defnedilecekmiş
BlackMambaa_ Buzlulimonatam Gebersin.. Şimdi ne oldu Bir anneyi hayattan kopardı Annenin bütün yaşam sevincini elinden aldı o kadın daha yaşamak istemez ki evladını kaybetti Çocuktan ne istedin Ya küçücük bir can ne istedin O kadının gözü önünde hiç gitmeyecek o an her gün her saat başı aklına gelicek gözü önünde canlanacak uf allahım sen en adaletli olansın kabrini dar eyle
nuryollanna Buzlulimonatam şimdi baktım da Facebook’tan kocası da ölmüş yarın ikindi namazından sonra defnedilecekmiş Ölmesine üzüldüm. Kurtulmuş çünkü. Yatakta çekseydi yıllarca anca o zaman rahatlardım
Buzlulimonatam BlackMambaa_ düşünüyorum evine gitmek istese nasıl gidecek yeni bi hayat kuramaz bitti yani ölen her zaman hayatta kalandır 😔
Aselparlaa newmommy_ aldatma yok arkadaşlar . Adamın yakınını tanıyoruz denilene göre zaten aile Ece’yi istememiş önceden nişanlılarmışnsonra nişan atmışlar . Daha sonra kaçarak evlenmişler falan. Ama aile hep ön yargılı. Ve kidste arkadaşıma Samsun’daki evini su bastığını kv ve kp her gün evlerinin oraya gitmesine rağmen ilgilenmediğini söylüyor . Zaten Ece ve aileyle ilgili hep sorun varmış muhtemelen o yüzden oldu. Kurşunda sadece iki kere sıkılmış birini kendine diğeri bebekten Ece ye veya Ece’den bebeğe gidiyor tam bilmiyorum öyle dendi yalan olmasın .
newmommy_ Aselparlaa yine ucuncu kisiler yine unufak olan dagilan bi Yuva … allahin cezasi adam sadece kendine siksaydi da o anneye bu aciyi yasatmasaydi
BlackMambaa_ Buzlulimonatam Ah be güzelim birde bebeğinin eşyalarını Almaya gittiği zaman koklamak istediği zaman o kan lekelerini görecek iyice yıkılıcak
Pembepanterr Buzlulimonatam kidste konu çok başka yerlere çekildi silinsin diye etiket yaptık askıya alındık gidenler gerçekten haklıymış buranın tadı tuzu yok artık valla. Şimdi burdan da askıya alınırım zaten alınırsam birdaha da girmeyi düşünmüyorum.
Hadibeee newmommy_ bisey diyimmi bu aralar bu askeri personellere baya yükleniyorlar ben eşimden bıkıyorum adamın yüzünü görmüyoruz üstelik yorgunluktan ölüyorlar çok kötü bi durum Rabbım vermesin kimseye
newmommy_ Hadibeee amin aminn canim. Rabbim esine de dirayetli olmayi psikolojisini iyi tutabilmeyi nasip etsin
zeytep İnsanın yüreği kaldırmıyor ne yazık ki bazen, bazı şeyleri 🥺Rabbim anneye sabır, güç, kuvvet versin 🙏
BlackMambaa_ Buzlulimonatam Oy kuzum benim cennetten geldi cennete gidecek 😢 Haber yok degil mi kızdan ulaşılmıyor
Buzlulimonatam BlackMambaa_ yok canım haber yok sadece hastaneden çıkmış onu öğrendik başka da bilgi yok daha 😔
Hadibeee busenihicalakadaretmez o kadar haklısın ki ben bile artık eşimi tanıyamıyorum bırak diye yalvarıyorum maalesef ki geçim sıkıntısı yüzünden de birakamiyor